Letos izberite praznično darilo, ob katerem vzdihujejo tudi zvezdniki

Bliža se čas obdarovanj in verjetno se tudi vam zdi, da letos vsi potrebujemo tisto nekaj več, kar nas bo sprostilo, malček popeljalo iz realnosti in nam pognalo kri po žilah. Se strinjate?

Promocijsko sporočilo, 22. 10. 2021
Letos izberite praznično darilo, ob katerem vzdihujejo tudi zvezdniki - Foto: Merit

Tudi zato, da letos ne boste v zadregi in ne boste podlegli stresni predpraznični mrzlici, kaj podariti svojim najljubšim ljudem, z vami pravi trenutek delimo idejo za darilo, ki bo vaše ljubljene razvedrilo in mogoče celo sezulo. Le kaj vam priporočamo?

​Najprej vam izdamo to: ne glede na to, ali ga boste podarili, elegantno zavitega pod božično jelko, ali boste z njim obdarili vse prisotne za praznično obloženo mizo, to darilo je nekaj posebnega. Zakaj? Ker tudi če bi ga podarili Georgeu Clooneyju, bi dosegli isti vau učinek!

Govorimo o martiniju, ampak ne kateremkoli martiniju, čeprav ima italijanski slog in prefinjen okus martinija na splošno veliko oboževalcev. Tako sta ga med drugim oboževala Andy Warhol in Sean Connery, nad njim pa je, kot smo že omenile, navdušen tudi elegantni George Clooney. Danes v njem uživajo tudi največje modne ikone od New Yorka pa vse do bara Dolce & Gabanna v Milanu. Zdaj razumete, zakaj lahko povzdigne vsak praznični trenutek?

Ker je martini karizmatična pijača z resnično eleganco in stilom! Pravijo tudi, da je to najlepša pijača na svetu ...

Naše priporočilo pa je Martini Asti, ki prihaja iz hiše Martini. Gre za elegantno sladko peneče vino, ki ga naredijo noro posebnega njegova zgodovina in dediščina, skrbnost pri ustvarjanju in njegova čudovita domovina.
Asti je peneče vino, narejeno iz belega muškata in obogateno s sadnimi notami. Penina nežne zlate barve je bogata aromatična harmonija vonja in okusa sveže hruške in ananasa, ki ji doda lahkoten in nežen saden okus. Če si želite lahkotnih okusov in prijetnih občutkov, je to vino prav gotovo za vas. In za vaše prijatelje!

Peneče in naravno sladko. Celotna regija, zgodovina, vinarstvo in ljudje naredijo to vino neverjetno. 

Če boste Martini Asti postregli ob praznični večerji …

... boste postregli poslastico! Zaradi nežnih okusov mehkega poletnega sadja je Martini Asti čudovita poslastica po večerji, ki se poda k sladki in prijetni sladici, bodisi k slastnemu pecivu, bodisi k hrustljavi torti ali skledi zrelih breskev in marelic. Se vam že cedijo sline? Izvrstno se poda tudi k sladoledu, čokoladi ali čudovitim modrim sirom, kakršna sta gorgonzola in stilton.

Za popolno praznično mizo s prijatelji ali za darilo s stilom in eleganco torej postrezite primerno ohlajeni MARTINI® Asti. Poiščite ga v spletni trgovini www.merit.si.

Pa na zdravje in na vesele praznike! @meritbar

Italijansko peneče vino iz Piemonta, ki dopolnjuje praznično mizo.
​Martini Asti je peneče vino, ki ima od leta 1993 status DOCG, kar je najvišja klasifikacija kakovosti za italijanska vina. Nastaja v regiji Asti v Italiji, ki spada na Unescov seznam svetovne dediščine. Narejen je po metodi Martinotti iz leta 1895 in je rezultat strogo nadzorovanega postopka fermentacije, v katerem se ohranja naravna sladkost grozdja sorte beli muškat ter vonj s pridihom melone in breskve, hkrati pa se zagotavlja izjemna raven kakovosti. Izbrano je le najboljše grozdje iz osrčja regije Asti.
Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.

Najbolj brano