Kakšna glasba je všeč vašemu horoskopskemu znamenju?

Osnovne značilnosti vašega astrološkega znamenja seveda vplivajo tudi na vaš okus za glasbo. Če ste energični in intenzivni, vam balade verjetno ne bodo pri srcu.

Promocijsko sporočilo, 14. 9. 2021
Kakšna glasba je všeč vašemu horoskopskemu znamenju? - Foto: Dean Grgurica

Oven

Oven je impulzivno znamenje in običajno posluša energično (včasih agresivno) glasbo. Potrebuje hiter tempo in plesne ritme ter običajno ne prenaša mirne ali melanholične glasbe. 

Bik

Biku vlada Venera, planet lepote, glasbe in umetnosti, zato mu je običajno najbolj všeč glasba brez novodobne produkcije. Rad ima čutno glasbo za dušo. Morda je to klasika, morda meditativna glasba, morda džez ... 

Dvojček

Dvojčku vlada Merkur, planet komunikacije. Hitro govori in hitro razmišlja ter nenehno potrebuje umsko stimulacijo, zato ima najraje tudi bolj hitre ritme ter pesmi z ustvarjalnimi besedili, ki pripovedujejo zanimive zgodbe. 

Rak

Rak je vodno znamenje, občutljiv, kreativen in čustven, zato rad posluša nostalgično glasbo, ki ga popelje v preteklost ali mladost. Ne čudite se, če rak še vedno posluša glasbo iz srednje šole.  

Lev

Levi imajo radi zabavno glasbo, saj si želijo, da jih ta navdaja z občutki radosti. Radi poslušajo kreativno, strastno in dramatično glasbo kot tudi igrivo in pop glasbo.  

Devica

Analitična devica je zemeljsko znamenje, vlada pa ji Merkur. Ima oko in ušesa za podrobnosti, zato najbolj ceni dovršeno glasbo s premišljenimi besedili. Če jo glasba nagovori, lahko posluša pesmi katerekoli zvrsti. 

Tehtnica

Tehtnica je znamenje, ki živi za ljubezensko in romantično glasbo. Njej vlada Venera, planet lepote in ljubezni, zato ima najraje ljubezenske pesmi, s katerimi se lahko poveže. Hkrati imajo tehtnice rade lahkotno in pop glasbo. 

Škorpijon

Škorpijoni so čustveno intenzivni, radi imajo introspektivno glasbo, ki jih poveže s čustvi. Morda jim je všeč bolj temačna glasba oz. bolj kompleksna besedila. Niso tako obremenjeni z žanrom, samo da v glasbi začutijo globino. 

Strelec

Strelec ima rad avanture in je odprtega uma. Niso preveč izbirčni, najdejo se lahko v širokem spektru žanrov glasbe. Ker gre za ognjeno znamenje, radi plešejo vso noč, tako da imajo radi energično glasbo. 

Kozorog

Kozorog je zemeljsko znamenje, ki mu vlada Saturn, planet tradicije, zato ima veliko kozorogov radih starejšo glasbo, ki je nastala pred njihovim časom. Velikokrat poslušajo oldies goldies.

Vodnar

Eksperimentalni vodnar običajno posluša nekaj, česar niste še nikoli slišali (morda kakšnega novega indie glasbenika). Vlada mu Uran, planet inovacij, zato ima rad unikatno, futuristično in nenavadno glasbo. 

Ribi

Ribe imajo najraje glasbo, ki jim pomaga, da pobegnejo v druge svetove. Hipnotična, ambientalna, globoko čustvena glasba in balade ... Karkoli pomaga kreativni in občutljivi ribi, da se izgubi v svojem svetu. 

Ne glede na to, katero znamenje ste – skladbe, ki si jih želite poslušati, še nikoli niso bile tako dostopne! Telemach je razširil svojo ponudbo, ki po novem omogoča tudi neomejen dostop do globalne pretočne glasbene storitve TIDAL. Ta prinaša več kot 70 milijonov pesmi vseh zvrsti domače in tuje glasbe ter 250.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditvami brez oglasov. Kaj pravite? Dobra volja je na dosegu vaše roke.

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev. Aktivirajte ga v svojem uporabniškem računu Moj Telemach in uživajte v nepozabni zvočni ter vizualni izkušnji.

Najbolj brano