KATARINO ČAS JE RENAULT AUSTRAL ZVABIL NA ENOLETNO SKUPNO POTOVANJE

Renault z veseljem in ponosom najavlja začetek sodelovanja z mednarodno uveljavljeno slovensko igralko Katarino Čas, ki se nam je priljubila v številnih tujih in domačih filmih in serijah. Kot ambasadorka znamke Renault je Katarina Čas za leto dni v uporabo prejela Renault Austral, najnovejši ponos francoske avtomobilske znamke.

Promocijsko sporočilo, 28. 8. 2023
KATARINO ČAS JE RENAULT AUSTRAL  ZVABIL NA ENOLETNO SKUPNO POTOVANJE - Foto: Urša Premik

Tako kot Katarina Čas navdušuje svoje oboževalce, tudi Renault že od nekdaj s svojo svežino in inovativnostjo  vzbuja odobravanje vseh, ki cenijo francosko avtomobilsko zgodbo. Austral je najnovejši član te družine, ki privlačno zunanjost uspešno združuje z najboljšo tehnologijo. Da se v ta avto res splača usesti, je hitro spoznala tudi Katarina Čas, saj se ji je za volanom razkril pogled, kakršnega še ni bila vajena.

Katarina Čas bo zahvaljujoč najsodobnejši E-Tech hibridni tehnologiji na svojih prihodnjih poteh cestne kilometre nabirala ne samo udobno in varno, ampak tudi okolju prijaznejše. V njenem Australu namreč utripa srce polnega hibrida, ki zagotavlja večje uživanje v vožnji ob manjšem izpustu CO2. Kot vsakodnevna uporabnica Australa bo s svojimi izkušnjami in pričevanji lahko nastopila kot kredibilna ambasadorka znamke Renault in v praksi preverila zavezanost te francoske znamke dizajnu, varnosti, sodobni tehnologiji in ekologiji. 

V družbi GA Adriatic kot uvozniku vozil znamke Renault so prepričani, da bo partnerstvo s Katarino Čas še dodatno okrepilo položaj Renaulta v Sloveniji, saj tako Renault kot Katarino Čas povezuje enak duh strasti, iskanja inovativnih pristopov in ustvarjanja nepozabnih spominov. 

Najbolj brano