Julija odpira vrata nov hotel Bellevue na otoku Lošinj

Julija odpira vrata nov hotel Bellevue na otoku Lošinj. Poleg modernega dizajna, prostorne komfortnosti in prefinjene notranjosti, ponuja tudi sanjsko udobje in razvajanje v čudovitem okolju z osupljivim razgledom na prostrano, modro morje.

Promocijsko sporočilo, 16. 6. 2014
Julija odpira vrata nov hotel Bellevue na otoku Lošinj

Hotel Bellevue na otoku Lošinj je edinstvena oaza razkošja in lagodnih užitkov, kjer gostje lahko čutila prepustijo razvajanju opojnih vonjev narave, ki obkroža hotelski atrij. Naravna svetloba se zahvaljujoč izjemni arhitekturni zasnovi hotelskega kompleksa lahkotno razlije po prostorni, prefinjeno opremljeni komfortni notranjosti.

Sanjsko udobje doživimo v prijetnem zavetju prostornih sob in apartmajev - predsedniški, luksuzni, Bellevue, executive ali junior ter sobah Deluxe, Superior Sea in Atrium. Uživali boste lahko v pravi oazi sprostitve ter domačnosti.

Na vsakodnevne skrbi pa boste lahko pozabili v SPA centru La Vie en Rose, ki ponuja pestro paleto programov s področja zdravstvene oskrbe, lepotnih tretmajev in zdravja, oblikovanih po meri gostov, ob tem pa izbrana gurmanska doživetja zagotavljajo prijetno bivanje in sproščujočo izkušnjo.

Več na: http://www.losinj-hotels.com/hr/smjestaj-i-restorani/hoteli/hotel-bellevue/o-hotelu

Najbolj brano