ZATO je Tanja Ribič vsako nedeljo na televiziji brezhibna!

Ker Tanja Ribič v oddaji Znan obraz ima svoj glas vsak teden preseneča s svojim brezhibnim videzom, je novinarju revije Story zaupala, katerim strokovnjakom se prepusti vsako nedeljo in dodala, da še zdaleč ni ena tistih igralk, ki stilistom samo pokimajo, temveč ima tudi sama ideje, kako izboljšati svoj videz.

S stilistko Metko Albreht delujeta kot zelo dobro uigrana ekipa že vrsto let. Zaradi dolgoletnega sodelovanja je Metka tudi dobro spoznala slog Tanje Ribič, kot je povedala pa njuno sodelovanje deluje tako, da Metka priprvi Tanji nekaj predlogov, med katerimi se nato igralka odloči in izbere najljubšega"Metka je zelo kreativna, sva sorodni duši in se zato zelo hitro sporazumeva glede oblačil," je o sodelavki povedala igralka.

V oddaji Znan obraz ima svoj glas so večinoma v ospredju bolj blage, večerne variante, ki pa po Tanjinih besedah niso odraz nje v zasebnem življenju. "Gre za prilagajanje trenutku, okolju, a se pri tem ne odrekam svojemu okusu."

Zoja Tavčar, s katero se s Tanjo poznata še iz časov snemanja nanizanke Naša mala klinika, pa skrbi za Tanjino ličenje. "Metka ima veliko energije, radosti, idej, zdaj pa je že drugo leto z nami tudi Zoja Tavčar, ki skrbi za moje ličenje, in vsi skupaj rastemo kot skupina." Tanja vse zelo spoštuje in doda, da so to resnično perfekcionisti, vsak na svojem področju. Včasih je deležna pripomb, da deluje malo umetno, zato poskušajo pri njeni maski uporabiti čim manj ličil. "Nekaterim pristaja močan make-up, meni pač ne," pove. 

Za Tanjino pričesko poskrbi Goran Trifoni, ki nima lahke naloge, a je Tanja iz oddaje v oddajo vedno drugačna, posebna. "Gorana imenujem kar lasni kipar," razkrije. Tanja in Goran vedno skupaj kreirata. Na začetku sodelovanja je bil včasih kar malo šokiran, ko mu je Tanja dejala, da ji pričeska ni všeč, in sta nato popravljala. "Zdaj je pripravljen na vse. Včasih si tik pred zdajci premisliva in narediva drugačno pričesko."

Zasebno je pri izbiri oblačil Tanji najpomembnejši dejavnik udobje. "Najraje imam materiale, ki so prožni. Nekaj časa so bile moderne trenirke, zdaj so pajkice ali kavbojke z večjim deležem elastana, in to mi je zelo všeč, ker je oprijeto." Karkoli Tanja obleče, je nekaj gotovo: nikoli ne pozabi biti ženstvena.

"Tudi do partnerja se mi zdi spoštljivo, da se zanj urediš." Zelo se izogiba obutvi z visokimi petami, ki jih zasebno ne nosi. Visoke pete nadane le za različne večerne dogodke.

Tanja se je v mladosti oblačila zelo ekstravagantno. Že kot najstnica je začela lastno kreiranje oblačil, ta pa ji je nato mama kot poklicna šivilja tudi zašila. Ravno zaradi te žilice odlično sodeluje s kostumografi. "Nisem edna od tistih igralk, ki samo pokimajo, temveč imam vedno tudi ideje. Zaradi sprejemljivosti kostumografov za moje ideje z njimi tudi odlično sodelujem, dopolnjujemo se," razkrije. Zaradi poklica, ki ga opravlja, je srečna, da se lahko med svojii nastopi na odru ozzživi tudi v najrazličnejših kostumih.

Napisal: Aleš-Rod
Fotografije: Miro Majcen, POP TV, Lady arhiv


Preberite tudi: → Kakšen naj bo vaš jedilnik v tednu med menstruacijo?
Priporočamo tudi: → TO je najlepša služba na svetu in uganite kaj? Zaposlujejo!

Najbolj brano