Ni časa za žalovanje: Britanci zaradi novih novic o princu Harryju in Meghan vabijo medije - "Ne pišite več o njiju"

12. 2. 2024
Ni časa za žalovanje: Britanci zaradi novih novic o princu Harryju in Meghan vabijo medije - "Ne pišite več o njiju" (foto: Profimedia)
Profimedia

Po samo 24 urah v domovini in kratkem srečanju z očetom Charlesom se je princ Harry vrnil v Ameriko, na svoj običajen način življenja.

 

Potem ko so iz Buckinghamske palače sporočili, da kralj Charles III boleha za rakom, so oči britanske javnosti znova uprte v kraljevo družino, katere člani se že več tednov soočajo z resnimi zdravstvenimi težavami.

Ne spreglejte: 

Charlesu III so med operacijo povečane prostate odkrili raka, malo pred tem so operirali valižansko princeso Kate Middleton, Sarah Ferguson, vojvodinji Yorški, ki je pravkar ozdravela raka na dojki, pa so odkrili kožni tumor.

Princ Harry, ki že leta živi v Ameriki, potem ko je z ženo Meghan zapustil kraljevo družino in položaje visokih članov kraljeve družine, je pred dnevi za 24 ur ostal v Angliji in obiskal očeta. Z njim je imel srečanje, ki je trajalo približno 45 minut, po vrnitvi v ZDA pa se je vrnil k običajnemu načinu življenja.

Kot poroča Daily Mail Fox News, se bosta princ Harry in Meghan Markle, vojvoda in vojvodinja Susseška, udeležila Super Bowla ta konec tedna v Las Vegasu.

Več podrobnosti ni znanih, mediji pa to novico povezujejo z dejstvom, da se je Harry takoj po vrnitvi iz Britanije udeležil podelitve NFL Honors, ko je Walterju Paytonu podelil nagrado Moški leta.

Bralci britanskega portala, tradicionalno nasprotniki zakoncev Sussex, so ogorčeni nad Harryjevim hollywoodskim življenjem in načrti za preživljanje časa, medtem ko se njegova družina bori za življenje, zato so komentarji na to novico večinoma negativni.

Večini odzivov je skupen poziv Daily Mailu, naj preneha poročati o Harryju in Meghan.

"Nehajte pisati o njiju, nikogar več ne briga", "Prihranite nam njihovo neznosno prisotnost", "Zakaj bi nas skrbelo?", je nekaj odzivov. Drugi se sprašujejo, kako si vojvoda in vojvodinja sussekška prizadevata ohraniti svojo zasebnost, ko se nenehno premikata po dogajanju pred kamero, nekateri počnejo kar koli z otroki, tretji sumijo, da je Harryjeva motivacija za nujen odhod v Anglija je medijska pozornost ...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Za videz las kot iz salona: Pogosto ga prezremo, a ta izdelek za oblikovanje pričeske daje največ volumna

Priporočamo tudi: Vitamin B ima lahko nasprotni učinek od želenega, če ga jemljete zvečer: Ob kateri uri je treba jemati vitamine in dodatke za najboljši učinek?

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan