Posloviti se je morala od "zadimljenih črnih oči": To je ličenje, ki si ga Kate Middleton od svoje poroke ne dovoli več

2. 2. 2024
Žena princa Williama, znana po svojih preprostih, a elegantnih lepotnih rutinah, je bila pred poroko ljubiteljica veliko manj minimalističnega ličenja oči. (foto: Profimedia)
Profimedia

Žena princa Williama, znana po svojih preprostih, a elegantnih lepotnih rutinah, je bila pred poroko ljubiteljica veliko manj minimalističnega ličenja oči.

Kate Middleton, vajena diskretnih lepotnih posegov, neguje naravnost. Če se plemenitost rima s treznostjo in minimalizmom, Kate Middleton to dobro razume. In to se pogosto opazi pri njenem ličenju. Rožnata polt, nežno oblikovane obrvi, svetlo rjavo senčilo s temnimi trepalnicami: valižanska princesa se zna elegantno naličiti.

Ne spreglejte:

Vendar pa Kate Middleton pred poroko s princem Williamom ni bila vedno utelešenje lepotnega videza "lahkega šika". Ravno nasprotno ... ker je bila ljubiteljica zelo drznih zadimljenih oči, jih britanska revija Hello! celo opisuje kot "gotske".

Kate Middleton, nekdanja ljubiteljica zadimljenih črnih oči

Kot študentka na univerzi Saint Andrews na Škotskem je z zanimanjem spremljala trende ličenja iz leta 2000. Zlasti so bile zanjo značilne zadimljene oči. Oči je premazala s temnim senčilom, običajno črnim ali sivim, črnim črtalom za oči in več plastmi maskare. Princesa je svoj mačji videz kombinirala tudi z breskovim rdečilom in temno rožnato šminko. 

Ko se je poročila, tega ličenja ni več uporabljala, saj ni bilo v skladu z navadami in običaji britanske kraljeve družine. Čeprav se je za posebne priložnosti občasno vrnila k črtalu za oči, je bilo to v rjavih tonih.

Danes ima valižanska princesa za svoje vsakodnevne obveznosti raje lažji, bolj minimalističen videz. Čeprav se ni poslovila od svojih XXL trepalnic iz preteklosti, je globoko črno barvo oči zamenjala za svetlejše ličenje v rjavih ali oranžnih odtenkih, ki je od leta 2011 postalo njen značilen make-up.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nova karamelno rjava barva Monice Bellucci bo hit letošnjega leta: Navdih za vse rjavolaske, ki si to zimo želijo poživiti svoj obraz

Priporočamo tudi: Teh 5 znakov horoskopa je nagnjenih k ločitvi: Pravočasno prepoznajte "rdeče zastavice"

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan