Tanja Ribič blestela v zimskem stajlingu, ki je hkrati lepotni trik za poudarjene oči (sestavljen je iz pletenin in kar 4 odtenkov modre)

10. 2. 2024
Tanja Ribič blestela v zimskem stajlingu, ki je hkrati lepotni trik za poudarjene oči (sestavljen je iz pletenin in kar 4 odtenkov modre) (foto: Urša Premik)
Urša Premik

Modrina kosov je poudarila barvo njenih oči.

Tanja Ribič se je nedavno sprehajala ob slovenski obali in pri tem pokazala še en zimski stajling, ki je sinonim za športno eleganco, obenem pa poudari njene oči.

Šlo je za kombinacijo temnih hlač, svetlo modrega pletenega puloverja in karo plašča v temno modri barvi s svetlo modrimi nitmi, vendar pa se zgodba pletenin in modrine tam še ni zaključila.

Simpatična igralka si je namreč na glavo poveznila še pleteno kapo, od modnih dodatkov pa je izbrala klasično ogrlico ter ruto s cvetličnim potiskom.

Preberite tudi: Čeprav se pozimi te barve izogibamo, je ta ultra šik trend plaščev zimska modna naložba

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Za vse modrooke je to odličen opomnik, da je nošenje zgornjih delov v barvi vaših oči lahko svojevrsten lepotni trik, ki preprosto funkcionira.

Ga tudi sami redno prakticirate?

Fotografije: Urša Premik in Instagram / @tanja_ribic

Preberite še: Tople, udobne in estetske: Te hlače so popolna zimska alternativa kavbojkam

Priporočamo tudi: Trenč plašč namesto obleke: Hčerka Monice Bellucci Deva Cassel pokazala trik, ki ga lahko ukradejo ženske vseh generacij

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan