Monaška princesa Charlène se je vrnila na družabna omrežja: Iz zdravstvene ustanove objavila pomenljiv video

Od otroštva v Južni Afriki do novega življenja v palači, princesin video-spomin z vsemi njenimi najlepšimi fotografijami.

Monaška princesa Charlène se je vrnila na družabna omrežja: Iz zdravstvene ustanove objavila pomenljiv video - Foto: Profimedia

Pozno, vendar je prispela tudi prva objava monaške princese Charlène v letu 2022. Princesa naj bi se prejšnji teden vrnila pravočasno za praznovanja od 26. do 27. januarja v čast Santa Devote, zavetnika kneževine, a ji tudi tokrat ni uspelo. Albertova žena pa je svojo bližino poskušala prenesti prek kratkega videa, objavljenega ob njenem 44. rojstnem dnevu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Dvo-minuten posnetek prikazujejo življenje princese skozi serijo fotografij. Segajo od njenih otroških let, ki jih je preživela v Južni Afriki s starši in ljubljenima bratoma Garethom in Seanom, do najstniških let, ko je že blestela na plavalnih tekmovanjih. Dolgi lasje, brezskrben nasmeh, zdravo telo: skoraj neprepoznavna v primerjavi z njenimi zadnjimi nastopi z izrazito oslabljenim telesom od številnih operacij. Naslednje fotografije jo prikazujejo kot uradno partnerko in kasneje Albertovo ženo. Gala večeri, uradni obiski, rojstvo dvojčkov, dobrodelni projekti... Darilo tako za princeso kot za njene zveste oboževalce, ki se sprašujejo, ali in kdaj se bo Charlène vrnila domov.

Ne spreglejte:

Po (ne)upravičenih odsotnostih z dneva državnosti Monaka 19. novembra, dvojčkovega rojstnega dne in otvoritve božičnih tržnic, bi jo princ želel ob sebi vsaj konec januarja na proslavah v čast sv. Predati. Z izjemo zelo kratkega obiska v oktobru, je doma ni bilo že leto in pol, zato je vse težje utišati zlonamernosti, ki krožijo o njeni družini. Zakonska kriza? Skrivnostne zdravstvene težave? Kaj se dogaja s Charlène? Kot nam je znano, je nekdanja šampionka še vedno hospitalizirana v švicarski kliniki, kjer je zaradi težav z zasvojenostjo s uspavalnimi tabletami. In trenutno kraljevi par ne namerava nikomur sporočiti ničesar drugega.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sezona teddy plaščev še ni končana: Izbrali smo 8 najlepših

Priporočamo tudi: Mesečni horoskop: Kaj vas čaka v mesecu februarju?

Najbolj brano