Sezona teddy plaščev še ni končana: Izbrali smo 8 najlepših

Estetika in udobje zlita v ta trendni vrhnji kos. 

Sezona teddy plaščev še ni končana: Izbrali smo 8 najlepših - Foto: Instagram

Ljubitelji teddy plaščev boste še prišli na svoj račun, saj sezona za njihovo nošenje še ni končana. V tako mrzlih dneh se pustite razvajati z mehkimi plašči, ki so del kolekcije zima 2022. Tokrat nas modne znamke navdušujejo in razveseljuje s pisanimi, mehkimi, ugodnimi in malce manj ugodnimi modeli. 

Mini ali midi različica? Barvni ali v nevtralnih odtenkih? Klasični ali dvojno zapenjanje? Se ne morete odločiti, kaj bi izbrali za svoj zimski plašč? Vse to nam je na dosegu roke in teddy plašč je še naprej prepoznan kot najbolj trendovski vrhnji kos oblačil za zimo 2022. In lahko vam zagotovimo, da nič ne kaže, da ga bo v kratkem karkoli izpodrinilo. Če ste torej vse do danes bili v precepu, ali je teddy plašč še vedno nekaj, kar je "in", o ja, in še nekaj časa bo naš najboljši stilski zaveznik. 

Ne spreglejte: 

Kultni modeli, ki jih lahko primerjamo z mehko odejo so to zimo naš najboljši prijatelj. V zadnjem času se je zanimanje za te mehke in tople oblačke preusmerilo na krajše in bolj domišljijske modele, a ne skrbite, modne znamke so razširile svoj repertoar in s svojimi modeli pritegnejo pozornost tudi tistih najbolj skeptičnih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Spoznajte se s tem barvnimi, igrivimi in plišastimi plašči in si tudi sami privoščite nekaj udobja in drznosti. Saj veste, da se lahko odločite za celo paleto barv, od tistih najbolj nevtralnih do najbolj drznih in igrivih. Teddy plašči zagotavljajajo prvovrstno estetiko in noro eleganco. V njih lahko izgledate kot prava elegantna dama in kot kul modna navdušenka, ki se z modo rada malce poigra.

Oglejte si izbiro naših najljubših toplih plaščev.

1. 

Mango, cena: 69,99 €

2.

Stand Studio, cena: 306,00 €

3.

Mango, cena; 69,99 €

4.

Stand Studio, cena: 290,00 €

5.

Blanca Vita, cena: 481,00 €

6.

Zara, cena: 79,95 €

7. 

H&M, cena: 59,99 €

8.

Polo Ralph Lauren, cena: 359,00 €

Fotografije: Instagram/@vikyandthekid 

Preberite še: Lepotni trendi za 2022: Kaj bo nadomestilo kožne odtenke šminke in skrbno zapolnjene obrvi?

Preberite tudi: 7 zimskih škornjev, ki bodo podaljšali vašo silhueto

Najbolj brano