Mesečni horoskop: Kaj vas čaka v mesecu februarju?

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za mesec februar.

Mesečni horoskop: Kaj vas čaka v mesecu februarju? - Foto: Profimedia

KOZOROG 22. DEC. – 20. JAN.

Nekega dne si rečete, da boste nehali delati to, kar počnete zdaj, in živeli živ­ljenje, ki si ga resnično želite. Že na začetku leta vas planeti opominjajo, da imajo vaše dolgoletne sanje dejansko časovno omejitev in da če zares želite to spremembo, jo boste prej ali slej morali narediti. Ne čakajte več.

VODNAR 21. JAN. – 18. FEB.

Konec leta je prinesel čudovit občutek zaključka. Težave, s katerimi ste se spopadali vse preteklo leto, se končno razrešujejo in zelo ste veseli, da ste našli nekaj odgovorov. Čutite, da se lahko končno sprostite. Seveda, lahko, vendar ne za dolgo: vaš vladar Uran se je sredi januarja spet začel premikati, zato bo vaše življenje spet polno izzivov in preobratov. Pa vendar ne skrbite, saj zmorete vse te spremembe.

RIBI 19. FEB. – 20. MAR.

Jupitrova vrnitev v vaše znamenje prinaša s seboj vse vrste novih priložnosti, ki se bodo v naslednjih nekaj mesecih bolje razkrile. Prav tako vas napolni z energijo tako, kot že dolgo niste doživeli – in zato boste izstopali v množici, česar ribice ne marate. Torej, če ste nepričakovano izbrani za glavno vlogo, zdaj veste, zakaj. Ne poskušajte se temu izogniti, samozavestno pristopite in se soočite z izzivom.

OVEN 21. MAR. – 20. APR.

Vedno ste verjeli, da morate samo slediti svoji intuiciji in da če veste, kaj hočete, morate to tudi storiti. Torej, ko se ob koncu meseca pokaže priložnost, jo izkoristite. Pa vendar bodo potem verjetno za vami prišli še dvomi, pomisleki in strahovi, da ste naredili napako. Niste je. Ne poskušajte razveljaviti tega, kar ste storili. Ostanite tak­šni, kot ste, vse bo dobro.

BIK 21. APR. – 21. MAJ

Globokih sprememb ni mogoče doseči čez noč. V naslednjih nekaj tednih boste ob svoji običajni rutini zelo natančno razmišljali o tem, kaj vam je resnično pomembno in kaj želite doseči na dolgi rok. Ne skrbite, če se zdi napredek počasen, to so globoki temelji vašega prepričanja in ne morete ničesar prehiteti. Šele ko so trdno postavljeni, lahko gradite svojo novo prihodnost.

DVOJČKA 22. MAJ – 21. JUN.

Priložnost, na katero ste naleteli lansko poletje in ki je nekako izginila, še preden ste se ji uspeli dovolj posvetiti, se vrača. Tokrat jo boste prepoznali dovolj zgodaj in na voljo vam bo dovolj dolgo, da jo boste lahko izkoristili. Edina težava je, da gre za zelo, zelo velik dolgoročni projekt, ki lahko terja veliko vašega čas. Toda ... ne boste vedeli, če ne poskusite, kajne?

RAK 22. JUN. – 23. JUL.

Zelo težko je poskusiti prepisati pravila razmerja, ko ste še v njem. V vaši glavi so spremembe, ki jih želite narediti, preproste, a realnost bo zelo drugačna. Dve stvari pa sta jasni: prvič, da niste zadovoljni s stanjem v sedanjem stanju, in drugič, da je to hkrati še vedno nekaj, kar vam je všeč in si želite obdržati. Sledite temu, uvedite spremembe in opustite vse drugo.

LEV 24. JUL. – 23. AVG.

Preveč vas skrbi težava, povezana z delom. Ni se vam treba tako poglobljeno obremenjevati ali poskušati predvideti vsak najmanjši problem, ki se lahko pojavi. Vaša običajna kombinacija talenta in zvezdniške osebnosti bo več kot dovolj za zmago – in morda boste ugotovili, da so do sredine januarja sprejete odločitve vseeno potisnile težavo na stran. Vse, kar potrebujete, ste že naredili.

DEVICA 24. AVG. – 23. SEP.

Prizadeti zaradi nepričakovanega čustvenega vznemirjenja se trenutno želite umak­niti iz odnosa, potegniti črto pod izkušnjo in iti naprej, ne da bi še kdaj pogledali nazaj. Takšni zapleteni odnosi niso za vas, mislite. Preveč težav, preveč srčnih bolečin! To ni res, in to veste, in to niti ni tisto, kar si v resnici želite. Poskusite še enkrat: zdaj, ko oba vesta, kaj se bo verjetno zgodilo, bosta to lahko bolje obvladala.

TEHTNICA 24. SEP. – 23. OKT.

Drži se vas zaslužen sloves miroljubneža, nekoga, ki lahko najde točko soglasja v najhujših prepirih. To sposobnost boste potrebovali zdaj, ko boste kopali skozi plasti starih izgovorov in preteklih ovir tišine, da boste prišli do dna starega spora v družini ali ožjem krogu prijateljev. Ne skrbite, če se vam zdi, da si na poti ustvarjate sovražnike, na koncu bodo vsi zadovoljni.

ŠKORPIJON 24. OKT. – 22. NOV.

Ko vam nekdo v naslednjih nekaj tednih ponudi pristno opravičilo, ste lahko prepričani, da je bilo v to opravičilo vloženega veliko premisleka, kar vam pove veliko o tej osebi in tem, koliko vas ceni. Tudi to, kako ga boste sprejeli, bo veliko povedalo o vas. To je resnična priložnost za vaju, da začneta na novo in skupaj napredujeta, ne uporabljajte tega za pridobivanje lahkih točk v igri maščevanja.

STRELEC 23. NOV. – 21. DEC.

Dosegli ste tiho prelomnico. Pred nekaj meseci ste bili v podobnem položaju, a čas ni bil pravi. Zdaj ste pripravljeni. To ni začetek velikega novega podviga z baloni in šampanjcem, le preprost občutek, da bi raje šli po eni poti, in ne drugi, in raje bi delali stvari, ki so vam všeč, kot stvari, ki jih ne marate. Vaši zgodnji koraki so morda negotovi, vendar ne skrbite, samozavest bo s časom samo rasla.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vračajo se ikonične superge, ki smo jih pred desetimi leti nosili vsi, nato pa zasovražili

Priporočamo tudi: Ne morete brez kave? Do zdaj ste jo zagotovo pripravljali narobe + trik, ki spremeni vse

Najbolj brano