Charlene se skriva pred javnostjo, saj naj bi bila “po lepotni operaciji iznakažena”

Monaška princesa Charlene je zamudila rojstni dan svojih otrok, saj se skriva, potem ko je ostala "iznakažena po plastični operaciji", trdi španski kraljevi strokovnjak.

Charlene se skriva pred javnostjo, saj naj bi bila “po lepotni operaciji iznakažena” - Foto: Profimedia

Prejšnji mesec je monaški princ Albert razkril, da je bila njegova žena sprejeta v evropsko zdravstveno ustanovo zaradi "čustvene in fizične izčrpanosti". Novica o sprejemu princese Charlene je prišla le nekaj dni po tem, ko se je po 10-mesečni odsotnosti vrnila v Monako. Od takrat se v javnosti nikoli ni pokazala brez maske.

Kraljeva družina trdi, da je bila monaška princesa hospitalizirana zaradi izčrpanosti po večih operacijah zaradi vnetja ušesne votline. Govori se tudi, da je razlog za njeno hospitalizacijo huda odvisnost od uspaval, ki jih je Charlene začela jemati po operacijah.

Preberite še: "Vedela je, v kaj se spušča," o Charlène pravijo njeni bližnji

Monaška princesa Charlène v zdravstveno ustanovo sprejeta zaradi hude odvisnosti, pravi kraljeva družina

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Toda španska strokovnjakinja za kraljeve družine uradnim pojasnilom monaške kraljeve družine ne verjame. Za revijo Lecturas je Pilar Eyre povedala, da je za Charlenino izginotje kriva neuspela estetska operacija, natančneje obrazni lifting. Ker naj bi bila po operaciji zaradi številnih brazgotin "iznakažena",  se po njenih besedah Charlene skriva pred javnostjo.

Čeprav je knez Albert večkrat poudaril, da Charlenin odhod ni povezan s covidom, rakom ali ponesrečeno lepotno operacijo, Eyre pravi, da njeno teorijo potrjuje dokaz - to, da je Charlene ob prihodi v Monako nosila masko in je od takrat nismo videli brez nje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Charlene je prejšnji petek zamudila sedmi rojstni dan svojih dvojčkov Gabrielle in Jacquesa, a je v četrtek na Instagramu delila fotografije praznovanja in zapisala: "Vse najboljše, dotročička moja. Hvala Bogu, da me je blagoslovil s tako čudovitima otrokoma. Resnično sem blagoslovljena. Z ljubeznijo, mama."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozimi se ne odpovejte supergam, poglejte, kako jih nositi z dolgim plaščem

Priporočamo tudi: V novo leto bomo vstopili z najljubšo pričesko Francozinj! Napoveduje Lily Collins

Najbolj brano