Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène

Odsotnost Charlène iz Monaka je sprožila številne govorice, prav tako pa je jih je sprožila tudi njena vrnitev. Huda bolezen, zakonske težave ali estetska operacija ... Princ Albert je želel odgovoriti na vse te domneve.

Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène - Foto: Profimedia

Po dolgih mesecih okrevanja v Južni Afriki, po okužbi na območju ORL, se je princesa Charlène 8. novembra vrnila v Monako. Čeprav je bilo ob njenem prihodu veliko veselja, se zdi, da je princesa še vedno zelo utrujena od operacij, ki jih je prestala. Trenutno ne živi v knežji palači, ampak v specializirani ustanovi. V intervjuju za revijo People je princ Albert pojasnil, da je njegova žena trpela zaradi "globoke izčrpanosti, tako čustvene kot fizične". Nato je sporočil: "Zavedala se je, da je edino, kar mora storiti, počivati ​​in slediti resničnemu zdravniško nadzorovanemu zdravljenju." Kljub temu se mnogi sprašujejo, ali to izogibanje kneževini morda ni posledica drugih razlogov, na primer težave v razmerju. Medtem ko se drugi sprašujejo o morebitni operaciji lepotne kirurgije.

Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Ni bilo lepotne operacije"

Princ Albert II je zaupal v intervjuju za Paris Match ta četrtek, 25. novembra, in je želel zanikati govorice. "Nobene lepotne operacije ni bilo, bile so le težave z zobmi, nosnim septumom in sinusi. Ne želim izdati zdravniške zaupnosti," pravi. Potem ko je zanikal lepotno operacijo, je še enkrat podrobneje opisal princesino zdravstveno stanje: "Charlène je bila res izčrpana, splošna izčrpanost. Tako, da smo se skupaj in z ožjo družino odločili, da bi bilo najboljše, da bi lahko iz očitnih razlogov diskretnosti in udobja mirno počivala zunaj Monaka, torej v tujini, za čas terapevtskega umika, ki ji bo omogočil dokončno okrevati. "Zavedajoč se vseh teorij, ki krožijo o njegovem odnosu z ženo, predvideva in izjavlja: "Poznam govorice, princesa ne trpi za nobeno resno ali neozdravljivo boleznijo. Tudi to ni zakonski problem." Oče Jacquesa in Gabrielle sklene s tem, da javnost prosi, naj spoštuje njuno zasebno življenje: "Ker to ne zadovoljuje medijev, je vsak šel tja s svojo malo teorijo in svojim majhnim komentarjem (...) Charlène potrebuje mir, počitek, spokojnost in pomiritev. Prijazno vas prosim: pustite jo pri miru, pustite nas za nekaj časa pri miru."

Fotografije: Profimeida

Preberite še: 5 modnih trikov za najbolj moden poslovni videz, s katerim boste najlepše oblečeni v pisarni

Priporočamo tudi: Kako nositi skinny jeans leta 2022? Tako kot Katarina Čas

Najbolj brano