Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert

"Spoznala je, da potrebuje pomoč," je dejal princ Albert.

Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert - Foto: Profimedia

Le nekaj dni po vrnitvi v Monako po šestmesečnem bivanju v rodni Južni Afriki zaradi okužbe z ORL in kasnejših korektivnih operacij je princesa Charlene znova odšla in "se zdravi v ustanovi zunaj Monaka," poroča revija People. Princ Albert je dodal, da trpi za "globoko izčrpanostjo, tako čustveno kot fizično". Zavrnil je vse druge govorice o zdravljenju in opozoril, da bi Charleneino okrevanje lahko trajalo več tednov.

Revija People dodaja, da so se po Charleninem povratku domov stvari hitro spremenile in ugotovila je, da potrebuje pomoč.

Povratek je "v prvih nekaj urah potekal precej dobro, nato pa je postalo precej očitno, da ji ni dobro," je dejal Albert. Charlene je odpovedala svoj načrtovani nastop za dan državnosti Monaka 19. novembra in kot razlog navedla "globoko splošno utrujenost". Princ Albert je dodal, "je bila očitno izčrpana, fizično in čustveno. Bila je preobremenjena in se ni mogla soočiti z uradnimi dolžnostmi, življenjem na splošno ali celo družinskim življenjem."

Albert je tudi zavrnil idejo, da sta se v zakonu spopadala s kakršno koli "krizo". Govorice o možni ločitvi so se začele pojavljati, saj je Charlene vse več časa preživela stran od Monaka.

"To bom verjetno večkrat povedal, a to nima nobene zveze z najinim odnosom. To želim zelo jasno povedati," je dejal. "To niso težave v najinem odnosu; ne v odnosu med možem in ženo. Je drugačne narave."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Ne spreglejte:

Charlene je zaradi bivanja v Južni Afriki zamudila 10. obletnico poroke in sprožila govorice, da je zbolela za covidom, kar je kraljeva družina zanikala. Albertova izjava je tudi izključila plastične operacije in raka, kar so tabloidi tudi predlagali za njeno zapoznelo vrnitev.

"Ker vem, da obstajajo govorice, naj povem: to ni COVID," je Albert povedal za revijo People. "In to ni povezano z rakom. Ne gre za vprašanje osebnega odnosa. In če želite razpravljati o drugih špekulacijah, to sploh ni povezano s plastično kirurgijo ali obdelavo obraza."

Princ Albert je tudi opozoril, da se je Charlene odločila, da bo sama poiskala zdravljenje in da je morala svoji družini povedati, da se je odločila. Njeni bratje in svakinja so bili z njo, ko je oznanila družini.

"Odločila se je že in želeli smo le, da to potrdi pred nami. Želela je to. Vedela je, da je najboljše, da bi šla počivat in imela pravo medicinsko uokvirjeno zdravljenje." "In ne v Monaku. Zaradi zasebnosti bi moral biti nekje zunaj Monaka. [...] Ona je že bila za to. To smo vedeli. Želeli smo le, da se potrdi pred nami. Želeli smo ji povedati, da jo imamo tako zelo radi, da smo bili tam zanjo in da je zanjo najpomembnejše zdravje, da naj ne skrbi za nič drugega, da jo imamo vsi radi, da jo imajo radi njeni otroci, in da ji želimo le najboljše."

Albert je zaključil z besedami, da jo bosta on in njuna otroka, dvojčka, princesa Gabriella in princ Jacques, obiskala, ko bo pravi čas.

"Vedo, da se bo kmalu pogovarjala z njima," je dejal. "Seveda jo pogrešata, a razumeta. Otroci pri tej starosti razumejo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najprej Kaia, sedaj Gigi: postaja to nova najbolj priljubljena pričeska letošnje zime?

Priporočamo tudi: Oboževalci Seksa v mestu ogorčeni nad Charlottinim obrazom: "Po lepotni operaciji je neprepoznavna!"

Najbolj brano