Monaška princesa Charlene se je poslovila od svoje značilne blond pričeske. To je njena nova barva las

10. 10. 2021
Monaška princesa Charlene se je poslovila od svoje značilne blond pričeske. To je njena nova barva las (foto: Profimedia)
Profimedia

Charlene je videti popolnoma drugačna z novo barvo in dolžino las.

"Bog blagoslovi" je pripis, ki spremlja novo fotografijo na Instagramu Charlène Wittstock, ki že nekaj mesecev ni v Kneževini Monako, ob svojem možu Albertu II in njenih dveh otrok. O njej krožijo številne govorice, bolj ali manj zanesljive, vključno z okužbo med njenim bivanjem v Južni Afriki, deželi, kjer je odraščala in kamor je pred meseci odšla zaradi pomembnega projekta za pravice živali.

Na fotografiji, objavljenia njenem Instagramu, je Charlène pokazala prefinjeno kratko pričesko z vintidž pridihom, ublaženo s kratkim frufrujem in popolnoma novo toplo rjavo barvo, ki je kot nalašč za aktualno jesensko sezono.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Nova rjava pixie pričeska monaške princese Charlène

Bilo je  leto 1968 in v kinu je izšla grozljivka Rosemary's Baby, ki jo je režiral Roman Polański z Mio Farrow kot protagonistko. Kdo se spomni čudovite bakreno blond pixie pričeske igralke z angelskim obrazom? Charlenina nova pričeska nas v marsičem spominja na ta videz. Pixie pričeska ostaja zelo graciozna in ženstvena frizura, tako da je priporočljiva za tiste s posebno nežnim obrazom, saj s svojimi čistimi in minimalističnimi linijami poudarja lastnosti. Kostanjevo-bakrena barva sledi trendom barv sezone, enostavno navdihnjena z listjem in praženim kostanjem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 kosi, ki jih dekleta iz spletnega uredništva ne bi nikoli kupila v Zari

Priporočamo tudi: To je najbolj laskav kroj kavbojk za ženske nad 50 let