Monaška princesa Charlene se je poslovila od svoje značilne blond pričeske. To je njena nova barva las

Charlene je videti popolnoma drugačna z novo barvo in dolžino las.

Monaška princesa Charlene se je poslovila od svoje značilne blond pričeske. To je njena nova barva las - Foto: Profimedia

"Bog blagoslovi" je pripis, ki spremlja novo fotografijo na Instagramu Charlène Wittstock, ki že nekaj mesecev ni v Kneževini Monako, ob svojem možu Albertu II in njenih dveh otrok. O njej krožijo številne govorice, bolj ali manj zanesljive, vključno z okužbo med njenim bivanjem v Južni Afriki, deželi, kjer je odraščala in kamor je pred meseci odšla zaradi pomembnega projekta za pravice živali.

Na fotografiji, objavljenia njenem Instagramu, je Charlène pokazala prefinjeno kratko pričesko z vintidž pridihom, ublaženo s kratkim frufrujem in popolnoma novo toplo rjavo barvo, ki je kot nalašč za aktualno jesensko sezono.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Nova rjava pixie pričeska monaške princese Charlène

Bilo je  leto 1968 in v kinu je izšla grozljivka Rosemary's Baby, ki jo je režiral Roman Polański z Mio Farrow kot protagonistko. Kdo se spomni čudovite bakreno blond pixie pričeske igralke z angelskim obrazom? Charlenina nova pričeska nas v marsičem spominja na ta videz. Pixie pričeska ostaja zelo graciozna in ženstvena frizura, tako da je priporočljiva za tiste s posebno nežnim obrazom, saj s svojimi čistimi in minimalističnimi linijami poudarja lastnosti. Kostanjevo-bakrena barva sledi trendom barv sezone, enostavno navdihnjena z listjem in praženim kostanjem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 kosi, ki jih dekleta iz spletnega uredništva ne bi nikoli kupila v Zari

Priporočamo tudi: To je najbolj laskav kroj kavbojk za ženske nad 50 let

Najbolj brano