Stajling s črnim plaščem monaške princese Charlène je popolna kombinacija za letošnjo jesen

13. 11. 2021
Stajling s črnim plaščem monaške princese Charlène je popolna kombinacija za letošnjo jesen (foto: Profimedia)
Profimedia

Princesa Charlène je pokazala tudi svojo novo pričesko kostanjevo rjave barve.

Monaška princesa Charlène se je končno vrnila v Monako, po tem ko je bila odsotna od lanskega februarja. Novico smo izvedeli prek Instagram računa monaške palače, natančneje s treh fotografij princese v družbi njenih dveh otrok Jacquesa in Gabrielle ter njenega moža Alberta II Monaškega. Po poročanju Daily Maila je 43-letna Charlène prispela v Monako, potem ko je z zasebnim letalom letela iz južnoafriškega mesta Durban v Nico v Franciji. Ko je izstopila z letala, je pokazala šik videz v kombinaciji bež in črne, z jesenskim plaščem iz naših sanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SPOSE (@elle_spose)

Charlène se je nato vrnila domov na veselje svojih dvojčkov Jacquesa in Gabrielle. V zadnjih mesecih je prestala več operacij zaradi vnetja ušes, kar ji je onemogočalo potovati. Ob tej pomembni poti in ponovnem srečanju s svojimi najbližjimi se je Charlène odločila, da obleče črn plašč s krajšimi balonastimi rokavi znamke Prada, ki ga je nosila čez kameljo pleteno obleko znamke Loro Piana. Za popoln videz je izbrala še črno torbico znamke Polo Ralph Lauren in visoke črne škornje, ki so tesno oprijemali njene noge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Kombinacija barv in tkanin je ta videz naredila popoln jesenski stajling. Dizajn plašča je širok, kroj pa sledi moškim linijam. Črni plašč je vsem všeč: ker je strog, ker pomirja, ker je klasika.

Monaška princesa je pred kratkim drastično spremenila pričesko. Več o tem si lahko preberete tukaj: Monaška princesa Charlene se je poslovila od svoje značilne blond pričeske. To je njena nova barva las

Monaška princesa Charlène še skrajšala svojo kratko pričesko? Sedaj je pobrita

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Ne spreglejte:

Na silno veselje otrok je Charlène s seboj prinesla "majhno" darilo za dvojčka - psa. In če je videti velik, je pes Charlène še vedno mladiček. Gre za samčka, ki ga je prejela po smrti njene čivave oktobra.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite kavbojke in pletenine, to je stil, ki ga obožujemo to jesen

Priporočamo tudi: Skandinavke so pripravljene na zimo! To je 15 najlepših stajlingov, ki so jih nosile

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač