Monaška princesa Charlène še skrajšala svojo kratko pričesko? Sedaj je pobrita

Monaška princesa preživlja težke čase. Je to razlog, da je svojo pričesko še skrajšala?

Monaška princesa Charlène še skrajšala svojo kratko pričesko? Sedaj je pobrita - Foto: Profimedia

Pred kratnim je monaška princesa Charlène spremenila svojo pričesko. Svoje zančilne blond lase je skrajšala in pobarvala na rjavo. Na fotografiji, objavljeni na njenem Instagramu, je Charlène pokazala prefinjeno kratko pričesko z vintidž pridihom, ublaženo s kratkim frufrujem in popolnoma novo toplo rjavo barvo, ki je kot nalašč za aktualno jesensko sezono.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Pixie pričeska ostaja zelo graciozna in ženstvena frizura, tako da je priporočljiva za tiste s posebno nežnim obrazom, saj s svojimi čistimi in minimalističnimi linijami poudarja lastnosti. Kostanjevo-bakrena barva sledi trendom barv sezone, enostavno navdihnjena z listjem in praženim kostanjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Sedaj pa je na Instagramu pokazala novo, če krajšo pričesko, ki jo je razkrila skupaj z novico, da je umrl njen kuža Monte. S fotografije je razvidno, da je Charlène ob strani glave pobrila svoje lase, nekoliko daljše je pustila je na vrhu glave. To je precejšen odmik od pričeske, s katero smo je bili vajeni.

Ne spreglejte:

Sprašujemo pa se, ali ima takšno pričesko že ves čas in nas je pred kratkim s pretno postavitvijo las in oblikovanjem frizure le pretentala, da ni pobrita?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Moj angelček je odšel sinoči, bil je povožen. Tako zelo te bom pogrešala, počivaj v miru," je zapisala Charlène na svojem Instagram profilu in delila svojo fotografijo z Montejem, njenim ljubljenim čivavo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To naredite vsake 3 mesece in vaši lasje bodo rasli hitreje + 4 nasveti za hitrejšo rast in boljšo kakovost las

Priporočamo tudi: To je nova vražja dama, ki prihaja v priljubljen šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Jo poznate?

Najbolj brano