Oboževalci Seksa v mestu ogorčeni nad Charlottinim obrazom: "Po lepotni operaciji je neprepoznavna!"

Prvi napovednik za novo serijo And Just Like That... je tukaj in mnogi govorijo o tem, kako drugačna je v njej videti Kristin Davis.
 
 

Oboževalci Seksa v mestu ogorčeni nad Charlottinim obrazom: "Po lepotni operaciji je neprepoznavna!" - Foto: Profimedia

Serija z 10 deli prihaja 9. decembra, Kristin pa v njen igra svojo vlogo Charlotte York. Toda oboževalci serije pravijo, da je Kristinina "strašna plastična operacija" "vse, kar so videli" med gledanjem napovednika.

Zvezdnica serije Seks v mestu Kristin Davis je sprožila naval govoric o plastični operaciji, potem ko so oboževalci uspešnice v novem napovedniku opazili njen "neprepoznavni" videz.

Napovednik je sprožil noro navdušenje, prinesel pa je tudi mnoge špekulacije o videzu 56-letne Krisiti Davis – številni gledalci so se spraševali, ali je njen spremenjen videz posledica lepotne operacije.

Kristin Davis, ki v seriji igra Charlotte York, se je prvič pojavila na zaslonih v vlogi, ko je leta 1998 debitirala v seriji Seks v mestu, zdaj, več kot dve desetletji pozneje, se vrača k vlogi ob soigralkah Sarah Jessici Parker in Cynthii Nixon.

Medtem ko so številni gledalci hitro izrazili svoje navdušenje nad prvim pogledom na prihajajočo serijo, si mnogi niso mogli pomagati, da ne bi omenili igralkinega "novega obraza", nekateri pa so namigovali, da je to posledica "grozne plastične operacije".

"In kot bi mignil, Charlotte ima nov obraz," je zapisala ena oseba. Drugi je dodal: "Kaj je Charlotte naredila svojemu obrazu?".

Tretja gledalka je tvitnil: "Popolnoma razumem pritisk na ženske, da izgledajo na določen način, in se bom verjetno tudi sama odločila za plastično operacijo, če bom imela sredstva. Kljub temu je Kristin Davis videti, kot da je zaužila Smylex." (Smylex je kemikalija iz stripa o Batmanu, ki "sili človeško telo, da se nenadzorovano smeji in/ali smeje.")

56-letnica je pred tem v intervjuju za New Beauty leta 2018 trdila, da ne želi kirurško spremeniti svojega videza, ker se boji igel, zapletov in se boji narediti nekaj, kar je videti slabo in nemogoče vrniti v prejšnje stanje.

Verjamemo, da ima vsakdo pravico razpolagati s svojim telesom, kot želi, in ustvariti videz, ki ga želi predstaviti svetu, kot se počuti, in če se v notranjosti počutimo mlado, je to, da smo videti mladi tudi navzven jasen nagon. A hkrati upamo, da ima vsak ljubo osebo, ki bo, če začutimo potrebo po (tisočeri) estetskem postopku, rekla: "Draga, ne rabiš. Tako lepa si."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na svilene srajce, Jennifer Aniston je nosila ta stil, ki smo ga oboževali pred 10 leti

Priporočamo tudi: Sharon Stone ima novo pričesko in videti je izjemno

Najbolj brano