Melania in Donald Trump: najnovejše novice o ločitvi

Napetosti v družini Trump iz dneva v dan naraščajo. In ločitev med Donaldom in Melanio je več kot le teoretična možnost.

Melania in Donald Trump: najnovejše novice o ločitvi - Foto: Profimedia

Težki dnevi za Donalda in Melanio Trump. In bliža se njuna ločitev. Vse več glasov pravzaprav govori o nepremostljivih razlikah v zakonu in o prepadu, ki se iz dneva v dan povečuje, tako da je tisto, kar je nekoč bilo razmerje, dobesedno počilo. Hkrati pa je obdobje za nekdanji predsedniški par vse prej kot rožnato. Medtem ko se nekdanji predsednik ukvarja z uhajanjem nekaterih telefonskih pogovorov, ki bi lahko vodili do preiskave proti njemu, nekdanja prva dama trpi zaradi neusmiljenega komentarja o svoji prisotnosti v Beli hiši, ki je bil opredeljen kot najslabši doslej.

Kakšne pa so zadnje "novice" o skorajšnji ločitvi Melanije in Donalda Trumpa?

Če se opazovalci Bele hiše po zmagi Joeja Bidena poslavljajo od Donalda, je po drugi strani več zgodb o tem, kako je konec tudi z zakoncema Trump. Najnovejše v kronološkem zaporedju je prenova Mar-a-Laga, vile v Palm Beachu in zimske rezidence družine Trump: po mnenju nekaterih prič bi Melania obnovila vilo in jo zaupala Thamu Kannalikhamu, notranjemu oblikovalcu, ki so mu že zaupali obnovo prostorov v Beli hiši.

Rezultat?

Donaldu v resnici ni bil všeč novi neoklasični slog na osnovi marmorja in mat črnega lesa, zato je zahteval, naj se vse obnovi v prejšnje stanje. Pravi izbruh, ki se zdi zadnje poglavje zgodbe, ki se je zdaj končala. Vendar zelo nesrečno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Najgrši" trend barvanja las, ki ga bomo oboževali letos

Priporočamo tudi: Pozabite na ozke kavbojke, odslej bomo nosili take

Najbolj brano