Kim Kardahian glede ločitve s Kanyetom Westom največ skrbi povzroča to

Kako bo poskrbela za ta problem?

Kim Kardahian glede ločitve s Kanyetom Westom največ skrbi povzroča to - Foto: Profimedia

To je ena največjih novic letošnjega leta. Kim Kardashian bo kmalu vložila zahtevo za ločitev po šestih letih zakona s Kanyejem Westom. Zvezda resničnostne televizije je že najela Lauro Wasser, slavno ločitveno odvetnico, ki je v ZDA znana kot "The Breakup Artist". Ločitev in skrbništvom nad otroki ter razdelitvijo premoženja res ne bo enostavno voditi.

Toda Kim Kardashian naj bi bila tudi zelo zaskrbljena zaradi svojih štirih otrok. Vir je za ameriško revijo "People" povedal: "Za Kim so otroci zelo pomembni. Skrbi jo, kaj bo ta trajna končna ločitev pomenila za vsakega od njih in kako bo vplivala nanje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian poizveduje, da bi kar najbolje uredila stvari za North (7 let), Sainta (5 let), Chicago (3 leta) in Psalma (19 mesecev): »Druge prosi za nasvet, kako naj ukrepa. Toda v zadnjih nekaj mesecih in še dlje ji je prizadevanje ostati družina težko in frustrirajoče. Želi iti naprej."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kot poroča "Page Six", se je Kim Kardashian končno odločila, da bo vložila zahtevo za ločitev po začetku predsedniške kampanje Kanyeja Westa, kjer se je reper na odru znašel v solzah. Kim naj bi po tem ugotovila, da mora "končati zakon zaradi svojih otrok in lastnega razuma".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Je Covid–19 najhuje prizadel ženske v menopavzi? Poglejte, zakaj so številni strokovnjaki v to prepričani

Priporočamo tudi: 5 modnih ikon nad 40 let z izjemnim modnim stilom

Najbolj brano