Kim Kardashian West in Kanye West se ločujeta. Vse, kar vemo o novici

Par že dolgo živi ločeno.

Kim Kardashian West in Kanye West se ločujeta. Vse, kar vemo o novici - Foto: Profimedia

Kim Kardashian West in Kanye West se ločujeta, poroča Page Six. Kot par sta se prvič pojavila leta 2012, preden sta se leta 2014 poročila na bogati slovesnosti v Italiji, in imata štiri otroke: North (2013), Saint (2015), Chicago (2018) in Psalm (2019) .

Po navedbah Page Six je več virov potrdilo, da je "ločitev neizbežna", in poroča, da je Kim Kardashian najela Lauro Wasser, mogočno odvetnico za ločitve, ki je že pred tem ločevala Angelino Jolie, Heidi Klum in celo Kim od Krisa Humphriesa. Kanye naj bi počitnice preživel ločeno od Kim in njene družine na svojem razkošnem ranču v Wyomingu, čeprav se je oktobra pojavil na njeni razvpiti zasebni otoški zabavi ob 40. rojstnem dnevu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

TMZ pa je navedel svoje lastne vire in poročal, da je bila zakonska zveza v zadnji polovici leta 2020 v "globokih težavah", vendar "se nista predala." Po navedbah TMZ je Kim odvetnico Wasser najela zaradi "različnih razlogov", vendar ni dala zelene luči za vložitev tožbe za ločitev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nedavna poročila nakazujejo, da ima njuna zveza velike težave, zlasti zaradi o predsedniške kampanje Kanyeta. Potem ko je septembra objavil vrsto maničnih tvitov, je vir zatrdil: "Vedno znova in znova je ista stvar. Trenutno je z njo na zelo tankem ledu in resnično se poskuša odločiti, kaj storiti, da zaščiti otroke, pa tudi lastno pamet."

Čeprav sta bila v celotnem zakonu eden najbolj znanih parov na svetu, sta se že dolgo borila v svojem odnosu, kar je bilo močno povezano s Kanyetovimi  bitkami z duševnim zdravjem. Govorice o ločitvi so se prvič pojavile leta 2016, potem ko je bil Kanye zaradi izčrpanosti hospitalizirana - s poročili njegovega zdravnika o "začasni psihozi zaradi pomanjkanja spanja in dehidracije". Poročila o težavah v njunem zakonu brez strasti in njenem nezadovoljstvu nad možovimi dejanji so se razširila. Ko se je januarja vrnila na družabna omrežja, se je Kim v svojih objavah ne ravno prefinjeno borila proti tem govoricam z vztrajno temo družinske ljubezni in skupnosti. Njena prva objava na Instagramu po njeni tišini je bila kratka in jedrnata: "Družina."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Leta pozneje se je družina West postavljala enostno, čeprav so se njihovi interesi razlikovali. Čeprav je vse povezano s predsedstvom Trumpa, konteksti ne bi mogli biti bolj drugačni: Kim, ki je podpirala Joeja Bidena, je sodelovala z Trumpovo administracijo kot del njenih prizadevanj za reformo zaporov. Kanye, ki je Trump Tower obiskal v dneh po volitvah leta 2016, je Ovalno pisarn domnevno obiskal zaradi reforme zaporov, vendar je vključeval citate, kot je: "Raje z mano igrajte štiridimenzionalni šah, kot da je Minority Report... Ni tako preprosto. Zapleteno je."

Kim, ki se izobražuje za odvetnico, bo morda želela nadaljevati s sporočilom o zaporniški reformi. "Resno se je lotila pravosodnega izpita in misli postati odvetnica in resna je tudi glede kampanje za reformo zaporov," je povedal vir za Page Six. "Medtem Kanye govori o tem, da kandidira za predsednika in govori druge nore stvari, in tega ji je pač dovolj."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zendaya čudovita v satenastem korzetu in sivem kostimu

Priporočamo tudi: 5 največjih trendov pričesk leta 2021
 
 

Najbolj brano