Kate Middleton razkrila, kako jo je princ Louis po kraljičini smrti ljubko potolažil

Princ Loius je mislil na svojega pradedka.

Kate Middleton razkrila, kako jo je princ Louis po kraljičini smrti ljubko potolažil - Foto: Profimedia

V soboto je Kate Middleton, novopečena valižanska princesa, delila zgodbo o odzivu svojega najmlajšega sina na smrt njegove prababice, kraljice Elizabete, ki je umrla v četrtek, 8. septembra. Kate se je s princem Williamom sprehajala po Windsorju in si ogledovala poklone, ki so jih ljudje pustili v čast pokojni kraljici, ko je povedala, kaj se je zgodilo, ko je princ Louis izvedel novico.

Kate Middleton je s svojimi otroki, devetletnim princem Georgeom, sedemletno princeso Charlotte in štiriletnim princem Louisom, ki si jih deli z možem princem Williamom, zagotovo doživela veliko težkih trenutkov. (Kdo bi lahko pozabil smešne obraze, ki so jih njeni najmlajši delali med platinastim jubilejem kraljice Elizabete II. junija?) Ko je kraljica 8. septembra umrla, je imel princ Louis za svojo mamo najslajše besede tolažbe, s čimer je dokazal, da je modrejši od svojih let.

Zgodbo je prvi zabeležil kraljevi novinar, saj se je Kate pogovarjala z dobrotnico po imenu Banita Ranow, poroča Hello! Magazine, vendar je bila interakcija v resnici posneta na video in deljena v viralnem posnetku na TikToku.

Ne spreglejte:

"Moj mali Louis je tako ljubek," pravi Kate v videoposnetku in se naposled zasmeji. "Rekel je: 'Mami, ne skrbi, ker je zdaj pri pradedku.'" S tem je seveda mislil na princa Filipa, kraljičinega moža in pradedka princa Louisa, ki je umrl aprila 2021.

Princ Philip, vojvoda Edinburški in pradedek princa Louisa, je umrl aprila 2021.

@magsmay1 #royal #fyp #windsor #williamandkate #ripqueen ♬ original sound - Mags May

Kljub svoji starosti se je zdelo, da je princ Louis blizu svojim prababicam in prababicam, in zdi se, da je celo dojel, kako zelo je imela pokojna kraljica rada svojega moža. Ob lanskem božiču je kraljica opazila, da je na njunem praznovanju manjkal "en znan smeh", nato pa se je lepo poklonila svojemu pokojnemu možu.

Waleski princ in princesa sta se pojavila v spremstvu princa Harryja in Meghan Markle. Vojvoda in vojvodinja Susseška naj bi bila povabljena v zadnjem trenutku, kar nekateri razumejo kot znak, da se obeta sprava med bratoma in njunima ženama. To je bilo prvič, da so ju videli v zavestni družbi drug z drugim, odkar sta se Sussexova umaknila kot delovna člana kraljeve družine in se preselila v Kalifornijo.

Isto popoldne je William na družbenih omrežjih objavil izjavo o Elizabeti, v kateri je razmišljal o času, ko je bila regentka, pa tudi o njeni vlogi njegove babice.

"V četrtek je svet izgubil izjemno voditeljico, katere predanost državi, kraljestvu in Commonwealthu je bila absolutna," je začel. "V prihodnjih dneh bo še veliko govora o pomenu njenega zgodovinskega vladanja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Jaz pa sem izgubil babico. "In čeprav bom žaloval za njeno izgubo, sem ji tudi neverjetno hvaležen. Kraljičina modrost in opogumljanje sta mi bila na voljo tudi v petem desetletju mojega življenja. Moja žena je bila dvajset let deležna njenega vodenja in podpore. Moji trije otroci so z njo preživeli počitnice in ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje.

"V najsrečnejših trenutkih mi je stala ob strani. In stala mi je ob strani v najbolj žalostnih dneh mojega življenja. Vedel sem, da bo prišel ta dan, vendar bo minilo še nekaj časa, preden se bo življenje brez babice zares začelo odvijati."

Zaključil je: "Moja babica je govorila, da je žalost cena, ki jo plačamo za ljubezen. Vsa žalost, ki jo bomo čutili v prihodnjih tednih, bo dokaz ljubezni, ki smo jo čutili do naše izjemne kraljice. Njen spomin bom počastil tako, da bom svojega očeta, kralja, podpiral po svojih najboljših močeh."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monica Bellucci očarala z elegantno črnino na beneškem filmskem festivalu

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene zablestela v čudoviti pastelno roza obleki neobičajnega kroja

Najbolj brano