Meghan Markle po "oljčni vejici" kralja Charlesa "preklicala" kontroverzne načrte za podcast

Meghan Markle je odpovedala nastop v oddaji Jimmyja Fallona in druge dogovorjene obveznosti ter prestavila datum naslednje epizode podkasta.

Meghan Markle po "oljčni vejici" kralja Charlesa "preklicala" kontroverzne načrte za podcast - Foto: Profimedia

Meghan Markle je zaradi priprav na kraljičin pogreb prestavila datum naslednje oddaje Podcast in odpovedala televizijski nastop.

Vojvodinja susseška je odložila nastop v oddaji The Tonight Show with Jimmy Fallon in načrtovani obisk Generalne skupščine ZN na Manhattnu s princem Harryjem.

Po kraljičini smrti je bil prestavljen tudi datum izida naslednje epizode Meghaninega izredno priljubljenega podkasta, Arhetipi. 

Njen načrtovani televizijski nastop bi prišel le nekaj tednov po njenem bombastičnem intervjuju za The Cut, v katerem je dejala, da je srečna, da je zapustila Veliko Britanijo. 

Do napovedi pa je prišlo po tem, ko je kralj Charles III. v petek zvečer med svojim prvim nagovorom narodu v vlogi novega kralja paru ponudil oljčno vejico.

Kralj je v solzah dejal, da želi "izraziti svojo ljubezen do Harryja in Meghan, ki še naprej gradita svoje življenje v tujini".

Meghan je bila dogovorjena za nastop v NBC-jevi oddaji "The Tonight Show with Jimmy Fallon" v torek, 20. septembra.

Istega dne naj bi bila s princem Harryjem v New Yorku, kjer naj bi nastopila pred 77. zasedanjem Generalne skupščine Združenih narodov.

Toda njuni načrti so bili odloženi, saj žalujeta pred in po kraljičinem državnem pogrebu, ki bo predvidoma 19. septembra, čeprav uradni datum še ni bil objavljen.

Vir je za Page Six povedal: "Meghan naj bi nastopila v oddaji Fallon. Ne vem niti, o čem naj bi govorila, vendar je to zdaj očitno odpovedano." 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Drama v ozadju" preprečila Meghan Markle, da bi s princem Harryjem odpotovala na Balmoral

Priporočamo tudi: Meghan Markle se je po neprimerni primerjavi lotil nečak Nelsona Mandele

Najbolj brano