Meghan Markle se je po neprimerni primerjavi lotil nečak Nelsona Mandele

Vojvodinja Susseška je bila izpostavljena po neprimerni primerjavi njenega zakona s princem Harryjem z življenjem Nelsona Mandele. 

Meghan Markle se je po neprimerni primerjavi lotil nečak Nelsona Mandele - Foto: Profimedia

Potem ko je 29. avgusta v intervjuju za revijo The Cut nagovorila Kate Middleton, je zdaj na vrsti Meghan Markle, ki ji je treba očitati njeno vedenje. Vojvodinja Susseška je sprožila jezo nečaka Nelsona Mandele, potem ko je o nekdanjem južnoafriškem predsedniku izrekla pripombe, ki so se ji zdele neprimerne. Žena princa Harryja je v ekskluzivnem intervjuju za The Cut spregovorila o svojih začetkih v kraljevi družini, odmevni poroki in emancipaciji v ZDA. 

Ob omembi pravljične poroke maja 2018 se je mati Archieja in Lilibeth spomnila, kaj ji je povedal južnoafriški komik, ko je bila v Londonu na predstavi Levji kralj. Dejal je, da smo na Harryjevi in Meghanini poroki "Južnoafričani slavili na ulicah, kot ko je bil Nelson Mandela izpuščen iz zapora." Vojvodinja Susseška je to ponovila za revijo The Cut. Vendar se s to izjavo niso strinjali tisti, ki so bili blizu nekdanjemu predsedniku. 

"Obstajajo ljudje, ki želijo biti Nelson Mandela"

Nelsonov nečak Zwelivelile "Mandla" Mandela je 30. avgusta za Daily Mail povedal, da so ga komentarji Megham Markle presenetili: "Madiba je praznoval na podlagi premagovanja 350 let kolonizacije, vključno s 60 leti nasilnega apartheida v Južni Afriki. Ne moremo ga primerjati s poroko nekoga drugega," je odgovoril nečak afriškega aktivista, ki je umrl leta 2013. "Vsak dan so ljudje, ki želijo biti Nelson Mandela, bodisi da se primerjajo ali ga posnemajo. Toda preden se začnejo počutiti kot 'Nelson Mandela', si morajo ogledati vse delo, ki ga je opravil."

Meghan Markle se na te izjave ni odzvala. Vojvodinja Susseška od leta 2020 živi ločeno od britanske kraljeve družine. Igralka je iz Kalifornije, kjer živi z možem, princem Harryjem, in otrokoma Archiejem in Lilibeth, pred kratkim začela s podkastom. V njem gosti različne zvezdnike, med drugim Mariah Carey, ki jo je označila za "divo".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bel komplet Meghan Markle je že zdaj najbolj elegantna izbira jeseni 2022

Priporočamo tudi: Presenetljiv popolnoma rdeč videz Meghan Markle ob vrnitvi v Združeno kraljestvo je nosil skrito sporočilo

Najbolj brano