"Drama v ozadju" preprečila Meghan Markle, da bi s princem Harryjem odpotovala na Balmoral

"Napetost je bila zelo velika."

"Drama v ozadju" preprečila Meghan Markle, da bi s princem Harryjem odpotovala na Balmoral - Foto: Profimedia

Meghan Markle in Kate Middleton sta ob novici, da je bila kraljica v četrtek pod zdravniškim nadzorom, ostali v Angliji, medtem ko sta njuna moža, princ Harry in princ William, odpotovala v Balmoral, da bi bila ob njej. Toda očitno se je v zvezi z Meghaninimi načrti zgodila nekakšna "zakulisna drama", saj je sprva nameravala spremljati Harryja v Balmoralu, nato pa so se "napetosti" zdele prevelike.

"Napetosti so bile tako velike, da Meghan nikakor ni mogla iti v Balmoral," je za Page Six povedal "zelo dobro obveščen" vir iz palače. "Dejstvo, da je tabor Susseških dejal, da bosta šla tako Harry kot Meghan - in nato hitro preklical to izjavo - vam pove vse, kar morate vedeti o drami v ozadju."

Vir je dodal, da "Harry in Meghan ne marata biti ločena drug od drugega, zato bo za Harryja zelo težko biti sam na Škotskem. Nič čudnega, da je odšel tako zgodaj."

Harry je Balmoral zapustil in se v petek vrnil v Anglijo, v državi pa naj bi ostal še naslednjih 10 dni do kraljičinega državnega pogreba. Z Meghan trenutno bivata v njunem domu Frogmore Cottage v Windsorju (le pet minut hoje od Kateinega in Williamovega doma Adelaide Cottage). Ni jasno, ali se bo Meghan vrnila domov v Kalifornijo, kot je bilo načrtovano, da bi bila z njunima otrokoma, ali pa bosta Archie in Lilibet (ki zdaj lahko postaneta princ in princesa, če jima princ Charles podeli ta naziv) odletela v Anglijo, da bi bila s starši in se udeležila pogreba svoje prababice. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so zadnje fotografije kraljice Elizabete: Posnete le dva pred smrtjo, videti pa je bila modrikasta in shujšana

Priporočamo tudi: Kate Middleton po kraljičini smrti dobila nov kraljevi naziv. Se bo spremenil tudi naziv Meghan Markle?

Najbolj brano