Kate je za Johnnyjem jokala več let

Britanska supermanekenka Kate Moss se je za naslovnico nove številke revije Vanity Fair prelevila v blondinko in zelo iskreno spregovorila o svoji preteklosti, pa tudi o zdajšnjem umirjenem družinskem življenju.

Kate je za Johnnyjem jokala več let

Med drugim je povedala, da je zaradi snemanja oglasov za Calvin Klein z Markyjem Markom in fotografom Herbom Rittstom iz leta 1992, ki jo je nato izstrelilo med zvezde, doživela živčni zlom.

Kot najstnica se je izjemno neprijetno počutila tudi med golimi fotografiranji, a v modnem poslu pač nikogar ni skrbelo za njeno duševno zdravje.

Kaj pa "heroinski šik", ki naj bi ga pomagala ustoličiti? Kate še danes trdi, da heroina ni nikoli jemala in je bila tako suha, ker pač ni nič jedla.

Razkrila je še, da jo je konec štiriletne romance z igralcem Johnnyjem Deppom, v objemu katerega se je končno počutila varno in preskrbljeno, popolnoma potrl, za njim je jokala več let.

Nekoč je bila Mossova znana kot velika "žurerka", danes, pri 38, pa uživa družinsko življenje s psom, možem in hčerko. A za zaprtimi vrati se zna še vedno zdivjati, zagotavlja.

Več preberite tukaj.

Najbolj brano