Nikoli ne uganete, kaj je počela Melania Trump v času nemirov v Kapitolu

Melania ne želi biti več vpletena.

Nikoli ne uganete, kaj je počela Melania Trump v času nemirov v Kapitolu - Foto: Profimedia

Medtem ko je množica privržencev Trumpa v sredo vdrla v Kapitol v nasilnem nemiru, v katerem je umrlo pet ljudi, je bila prva dama Melania Trump oddaljena nekaj ulic stran in poskušala dobro posneti preproge Bele hiše.

Po novem poročanju CNN, ko so začele krožiti novice in slike o napadu, so se novinarji in osebje Bele hiše spraševali, ali bi prva dama morda pozvala k miru, kot je to naredila med protesti Black Lives Matter to poletje. Toda prva dama ni imela kaj povedati o izgredih. Bolj se je ukvarjala s tem, da bi fotografiranje dokončala, morda, ugotavlja CNN, za svojo namizno knjigo "o okrasnih predmetih, ki jih je zbrala in obnovila v Beli hiši."

Melania je očitno "končala s svojimi obveznostmi", je dejal en vir iz Bele hiše.

Zdi se torej, da ni želela razmišljati ali prenašati poročanja o smrtonosni vstaji, h katerije je pozval njen mož v začetku dneva. "Preprosto ni več duševno ali čustveno tako vpletena, kjer bi se želela vključiti," je dejal vir.

In čeprav Melania pogosto glasno izrazi svoje mnenje, četudi drugačno kot Trumpovo, in v svojih tvitih izraža stališča, prejšni teden tega ni storila.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez pokazala nenaličen obraz in videti je popolnoma drugačna

Priporočamo tudi: Victoria Beckham letos prisega na ta trend iz 70-ih

Najbolj brano