Vse, kar vemo o novi knjigi spominov Melanie Trump

Bomo kmalu brali njeno zgodbo?

Vse, kar vemo o novi knjigi spominov Melanie Trump - Foto: Profimedia

O čem razišlja Melania Trump? Po poročanju CNN-a o tem, da bi se zelo rada rada umaknila iz Washingtona. In tudi, da če bi morala kot prve dame pred njo napisati svoje spomine na časmv Beli hiši, bi to rada storila po svoje. Intimna zbirka njenih osebnih izkušenj? Ne zdi se čisto prav. Ampak lepa, težka knjiga, ki jo postaviš na mizico v dnevni sobi? To bi ji bilo bolj podobno.

CNN poroča, da pogovori o Melanijini knjigi že potekajo.

Očitno je, ko je pošiljala pošiljke družini Trump v New York in Mar-a-Lago (kmalu bo to stalna Trumpova rezidenca), bila tudi zelo osredotočena na svojo "zapuščino".

Medtem ko so njene predhodnice objavljavljale najbolje prodajane avtobiografije - Becoming Michelle Obama, ki se je tako dobro odrezala, da je dobila lasten dokumentarec na Netflixu; Living History Hillary Clinton, ki je bila v prvem tednu prodana v 600.000 izvodih in je zasedla prvo mesto na seznamu nefikcijskih knjig New York Timesa - naj bi Melania o svojih spominih razmišljala bolj po vzoru vrhunske slikanice.

CNN poroča: "Po navedbah vira iz založniške industrije, ki je bil seznanjen s predhodnimi razpravami, naj bi se Melania Trump poigravala s pisanjem namizne knjige o svojem času v Beli hiši ali knjige, ki se osredotoča na oblikovalske projekte, ki jih je zaključila kot prva dama."

Zagotovo pa lahko pričakujemo, da se od svoje vloge ne bo poslovila tako tiho, kot bi morda pričakovali. 

Novica o knjigi spominov je prišla po tem, ko je izšla knjiga Melanijine nekdanje prijateljice Stephanie Winston Wolkoff, katere knjiga Melania in jaz: vzpon in padec mojega prijateljstva s prvo damo je bogata s sočnimi podrobnostmi o prvi dami. Po zadregi ob objavi in kasnejšem izdajanju posnetkov je ministrstvo za pravosodje vložilo tožbo proti Wolkoffovi, v kateri je obtožena kršitve sporazuma o prepovedi razkritja, ki ga je podpisala z vlado.

Če bo Melania knjigo dejansko objavila, pa imata Instagram in Twitter svoje hudomušne predloge tako za naslovnico kot naslov knjige.

Poglejte si vse predloge za naslovnico v tej Instagram objavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

In še nekaj predlogov za naslov s Twitterja...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham presenetila z nenavadno barvno kombinacijo in videti je odlično

Priporočamo tudi: Ta december je kot nalašč za Grinch modo (tudi za največje ljubitelje božiča)

Najbolj brano