Melania Trump čudovita v belem in s salonarji v najbolj priljubljenem zimskem vzorcu

Se zgleduje po Kate Middleton?

Melania Trump čudovita v belem in s salonarji v najbolj priljubljenem zimskem vzorcu - Foto: Profimedia

Prva dama Melania Trump širi svoj praznični duh med vsakoletnim srečanjem Marine Toys for Tots Drive, ki jih v Združeni bazi Anacostia - Bolling gosti rezervat ameriških marincev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld)

Melania pravi, da je srečanje ena izmed njenih najljubših tradicij v sezoni, saj otroke uči prenašati dobro voljo. »Nauči jih, da praznični čas ne pomeni le prejemanja daril. Gre za prijaznost in vračanje svoji skupnosti in manj priviligiranim, lekcije, ki si jih bodo zapomnili do konca življenja,« je povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld)

Dobrodelna organizacija zbira nove, neodpirnae igrače in jih daje otrokom v stiski. Prva dama se je prireditve udeležila že četrto leto zapored, kjer je klepetala z otroki, preden je marincem in otrokom pomagala razvrščati igrače in izdelovati božične voščilnice, ki bodo vključene v vsako darilo za otroke.

Na prireditvi je nosila svetle hlače in pleten pulover s pulijem ter temno modro elegantno jakno. Toda nnašo pozornost so ukradli njeni salonarji z zanimivim vzorcem. Nosila je salonarje z vzorcem škotskega kara njene priljubljene znamke Manolo Blahnik s ceno 618 evrov, ki so se barvno popolnoma ujemali z njenim stajlingom in vanj vnesli posebno piko na i.

Čeprav smo škotskega kara vajeni predvsem na modnih dodatkih in suknjičih ter krilih, ga zagotovo ne bi pričakovali na salonarjih. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 15 trikov, kako se obleči bolj modno in stilsko dovršeno

Priporočamo tudi: Najboljši navdih za zimske stajlinge (+ kje jih kupiti)

Najbolj brano