Melania Trump drzno kombinirala rdeče usnje in živalski vzorec

Melania čudovita v usnjenem plašču.

Melania Trump drzno kombinirala rdeče usnje in živalski vzorec - Foto: Profimedia

Melania Trump je bila v rdečem usnjenem plašču znamke Alexander McQueen videti osupljivo, ko se je v soboto pridružila predsedniku na predvolilnem shodu v Georgii.

Prva dama se je v plašču z dvojnim zapenjanjem britanske znamke v vrednosti nekaj več kot 5.000 evrov udeležila prvega dogodka svojega moža po njegovi izgubi volitev proti izvoljenemu predsedniku Joeu Bidenu.

Nekdanja manekenka je nosila krojen usnjen plašč, ki smo ga na pariški modni reviji lahko videli jeseni lani, pod njim pa krajšo črno elegantno obleko. Modni stajling je dopolnila s parom salonarjev z zebrinim vzorcem španskega oblikovalca Manola Blahnika.

Melania pogosto navdušuje s svojimi modnimi odločitvami. Nekdanja manekenka je v zadnjih letih nosila vrsto znanih modnih imen, od Guccija do Dolce & Gabbane, vedno pa se je odločala za stilske izbire, s katerimi je nekaj sporočala. Da bi tokrat še povečala glamur, je svojo novo pričesko s posvetljenimi lasmi združila s svojim značilnim videzom - zadimljenimi senčkami, dolgimi trepalnicami in poudarjenimi ličnicami. 

Si želite poustvariti njen videz?

Našli smo podobno in cenovno prijaznejšo  različico plašča in salonarjev.

Plašč iz umetnega usnja

Wolf&Badger, cena: 309 evrov

Salonarji z zebrinim vzorcem

Amazon, cena: 58, 96 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham pripravljena na praznike v čudovitem svetlečem puloverju

Priporočamo tudi: Predlogi za božična darila za vse moške v vašem življenju

Najbolj brano