Victoria Beckham pripravljena na praznike v čudovitem svetlečem puloverju

Victoria letos stavi na modro.

Victoria Beckham pripravljena na praznike v čudovitem svetlečem puloverju - Foto: Profimedia

Victoria Beckham ve, kako povzdvigniti trend. Modna oblikovalka že od časov skupine Spice Girl sprejela obstoječe koncepte trende in jih oblikuje po svoje. Po nadgradnji male črne oblekice, večernih oblek in midi kril je Victoria na Instagramu sprejela svoj največji izziv: kako praznični pulover narediti kul.

Ko je napovedala ponovno odprtje svoje trgovine Dover Street v Londonu in svoje "odštevanje do božiča", je objavila selfi v volnenem puloverju iz svoje linije VVB. mornarsko moder pulover s pulijem in srebrnimi nitmi je prefinjeno praznična, še posebej pa smo to opazili, ko je pletenino slikala od blizu, da smo si lahko ogledali vsako podrobnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kakor zabavne so lahko božične pletenine in "grdi" praznični puloverji, je treba poudariti pomembnost prazničnih pletenin, za so privlačne skozi celo leto. Victoria, ki se vedno obleče z namenom, svoje kreacije nosi, da bi z njimi nekaj sporočila. V svojem minimalističnem kovinskem puloverju je pod objavo zapisala: "Čas je, da prižgemo božične lučke VB".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Videti je, da je Victorial za letošnjo praznično barvno paleto izbrala prav temno modro s srebrnim sijajem. Ponudila nam je še eno možnost prazničnega stajlinga, ko je za fotografijo na Instagramu pozirala v srajci s temno modrimi bleščicami in temno modrih kavbojkah. Go gre za manikiro, se Victoria drži klasike - izbrala je rdeč lak za nohte. 
 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: ELLE podkast | Anja Kralj (art direktorica revije ELLE): »Ne skrbi me več, da idej ne bi bilo.«

Priporočamo tudi: Kate Middleton je svileno bluzo oblekla čisto narobe in videti je odlično! Jo boste posnemali?

Najbolj brano