Jennifer Lopez pokazala nenaličen obraz in videti je popolnoma drugačna

Njena polt je tako sijoča!

Jennifer Lopez pokazala nenaličen obraz in videti je popolnoma drugačna - Foto: Profimedia

Ko gre za naravno žarečo kožo, takoj pomislimo na Jennifer Lopez. Ko je delila video, ki razkriva, kako izgleda brez ličil, se je J.Lo odločila, da bo oboževalce popeljala skozi celotno rutino nege kože, z malo pomoči nove linije JLo Beauty.

V posebnem dogodku, ki so ga na silvestrovo predvajali izbranemu številu oboževalcev, si je pevka odstranila ličila in razkrila, kako v resnici izgleda brez lepotnih izdelkov. Po svojem epskem nastopu na silvestrski večer je nosila precejšnje število izdelkov, zaradi česar je bil njen video še bolj zabaven za ogled.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J.Lo, ki je po dogodku delila svojo rutino nege kože, je zapisala: "Svež obraz po včerajšnjem dogodku #WashAway2020. Ne morem verjeti, da je @jlobeauty zdaj na voljo in je končno tukaj."

Po poročanju DailyMail.com je J.Lo razkrila: "Do danes še nikoli nisem imela botoksa ... Nisem taka oseba. Nimam nič proti ljudem, ki to počnejo; to preprosto ni moja stvar. Bolj gre za naraven pristop k negi kože ... vendar želim, da [moji izdelki] delujejo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so najbolj priljubljene barve manikire na Instagramu

Priporočamo tudi: Pozabite na "teddy" plašče, v novem letu bomo nosili take

Najbolj brano