Jezikamo: Lindsay, Nicole, Eva, Dita, Halle

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Lindsay, Nicole, Eva, Dita, Halle - Foto: Fotografija Reddot, Fotografija Imaxtree, Fotografija RedDot

Nova peep zvezda?

Lindsay Lohan

Čeprav zasebno življenje Lindsay Lohan trenutno ni ravno rožnato, pa je vsestranska rdečelaska našla novo zabavo. Dobesedno. Po ogledu peepshowa bivše Spajsice Mel B in Kelly Monaco, naj bi se igralka resno zanimala za Kellyjino zamenjavo. Gospodični Monaco namreč čez tri mesece poteče pogodba. Ne dvomimo o uspešnost nove vloge LiLo. Konec koncev dekle namreč zna igrati, plesati in peti.

Pohod za otroke

Nicole Kidman

Mlada mamica Nicole Kidman se je udeležila dobrodelne prireditve March For Babies, ki je potekala v nedeljo, v njenem mestu Nashville, Tennessee. Dobrodelna organizacija zbira denar, ki bi omogočal bodočim mamicam mirno in zdravo nosečnost. Po poročanju AP, naj bi nekaj zbranega denarja namenili osveščanju za preprečitev prezgodnjega rojstva ali celo smrti dojenčka.

Gospodinje na PaleyFest 09

Eva Longoria

Eva Longoria se je pridružila soigralcem serije Razočarane gospodinje na tradicionalnem shodu PaleyFest 09 v Las Angelesu. Lepotička je za to priložnost izbrala preprosto garderobo, belo bluzo in kavbojke. Poleg latino zvezdnice so se dogodka udeležili še Doug Savant, Neal McDonough, James Denton, Teri Hatcher, Bob Daily, Marc Cherry, Dana Delany, Brenda Strong, Kathryn Joosten ter Kyle McLachlan.

Medtem pa se Evin mož košarkar Tony Parker na znoji parketu. Njegova ekipa San Antonio Spurs se namreč bori za uvrstitev v končnico tekmovanja lige NBA.

Vintage lepota na glasbenem festivalu

Dita Von Teese

Dita Von Tesse se je udeležila glasbenega festivala Coachella.

Šestintridesetletnica je zopet poskrbela za skrbno izbrano garderobo. Svojo belo polt je poudarila z belo-rdečo potiskano obleko brez rokavov in nabranim spodnjim delom modne znamke Moschino Cheap and Chic. Za piko na i pa je izbrala očala "Ginger" Badgley Mischka Couture Eyewear.

The Cure, Yeah Yeah Yeahs, the Killers, Franz Ferdinand Lupe Fiasco, Public Enemy in Devendra Banhart so samo nekateri izmed nastopajočih. Kljub vse glasnejših govoricah o ekonomski krizi, pa se ta ni poznala pri številu obiskovalcev. Festival je namreč v treh dneh obiskalo 150 tisoč ljudi, kar je tretji najboljši obisk v desetletni zgodovini prireditve.

Poletno na premiero Solista

Halle Berry

Ljubiteljica pomembnih hollywoodskih prireditev Halle Berry, se je včeraj zvečer (20. april) udeležila premiere filma The Soloist v L.A.-ju. Igralka, ki se je dogodka udeležila brez partnerja in očeta njene hčerke Gabriela Aubryja, se je odločila za poletni videz. Po rdeči preprogi se je sprehodila v poletni, črtasti obleki in črnih natikačih, lase je spela v klasično figo. Halle je prišla izkazat podporo prijatelju Jamieju Foxxu, ki v filmu igra glasbenika, ki se počasi "razvija" v shizofrenika. Film "Solist" bo v ameriške kinematografe prišel konec tedna, poleg omenjenega Foxxa pa v filmu nastopata še Robert Downey Jr. in Catherine Keener.

Najbolj brano