Jezikamo: Beyonce, Anna, Cameron, Cate, Lily

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Beyonce, Anna, Cameron, Cate, Lily - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija promocijsko gradivo

Ukradena pesem?

Beyonce Knowles

Vsestranska umetnica Beyonce Knowles te dni uživa v velikem jabolku. Medtem pa njeni oboževalci dvomijo v podobnost med njenim hitom "Halo" in pesmijo Kelly Clarkson "Already Gone".

Svetovno znan bloger Perez Hilton je zapisal, da naj bi bila pesem Clarksonove ustvarjena bistveno prej kot Halo. A na koncu vedno obvelja eno - "Halo" je v tem času postala uspešnica, medtem ko nekdanjemu Ameriškemu idolu le-te še ni uspelo predstaviti.

Moker konec tedna

Anna Paquin in Stephen Moyer

Anna Paquin in Stephen Moyer sta si za konec vikenda privoščila malo zabave v vodnem mestu San Diega. Soigralca v nadaljevanki True Blood in partnerja zasebno sta hranila pingvine in plavala z delfini.

Septembra pa prihaja pijača True Blood. Steklenička spominja na tisto videno v seriji, vsebina pa bo krvavo rdeč pomarančen gaziran osvežilni napitek. Kar pa je najpomembnejše - sestavine bodo naravne.

Snubitev

Cameron Diaz

Ena izmed najbolj privlačnih hollywoodskih igralk Cameron Diaz je prejela nespodobno povabilo nekega oboževalca. Med predstavitvijo filma The Box jo je neznan moški presenetil z vprašanjem, ki si ga želi slišati vsaka ženska (od pravega moškega, seveda).

“Se boš poročila z menoj, ” je zavpil iz množice. Cameron pa mu ni ostala dolžna in je hitro odreagirala. “Da! Kje si? Zakaj pa ne? ”

Hudomušno je še dodala, da mora biti poroka v Vegasu, saj si je vedno želela slovesnosti v tem mestu.

Zaposlena lepotička

Cate Blanchett

Igralka Cate Blanchett se je te dni mudila v avstralskem Sydneyu. Z možem, scenaristom Andrewom Uptonom, se je udeležila podelitve nagrad Helpmann 2009. Urejena kot vedno, je blestela v črni večerni toaleti z V-izrezom.

Medtem pa je igralkina profesionalna pot na vrhuncu. Trenutno snema film Ridleya Scotta "Robin Hood", kateremu bosta sledila še “The Dangerous Husband” in “North of Cheyenne”.

Čas za čaj

Lily Allen

Lily Allen vsi povezujejo z divjimi zabavami, kjer alkohol teče v potokih. A tokrat je Lagerfeldova muza organizirala “Popoldanski čaj z Lily”.

To leto pa zna biti za pevko uspešno tudi na ljubezenskem področju. Allenova se namreč že nekaj časa dobiva s slikarjem/oblikovalcem Samom Cooperjem.

Najbolj brano