Jennifer Aniston - zvezda na pločniku slavnih

Jennifer je imela srečo, da je bila ob pravem času na pravem mestu ter da je sprejela vlogo v eni izmed najbolj uspešnih nanizank vseh časov (Friends), ki so jo ustvarjali celo desetletje. Drugo leto bo dobila svojo zvezdo na pločniku slavnih.

Jennifer Aniston - zvezda na pločniku slavnih

Jannifer sicer ne uživa slovesa vrhunske igralke, a je tako ali drugače ljubljenka ljudstva. Tudi to je eden od razlogov, da ji gre v življenju več, kot odlično. Za film Marley in jaz je prejela kar 27 milijonov dolarjev honorarja, a ni bilo vedno tako.

Jennifer je tako kot večina igralcev na začetku poti delala kot natakarica in ni imela veliko denarja. Njena prva večja vloga je bila v nanizanki Prijatelji in za prvi honorar si je kupila rabljen avtomobil.

Njen čisto prvi filmski začetek pa je bil, ko je nastopila kot statistka v rumenem drsalnem kombinezonu v filmu, v katerem je igral tudi njen oče John Aniston. Dobila je 100 dolarjev. Če ji ne bi uspelo v svetu filma, pravi, da bi bila notranja oblikovalka. Za opremljanje svojih domov porabi veliko časa, saj to rada počne sama.

Story, fotografija RedDot

Najbolj brano