Govori se o zaroki Jennifer Aniston

Ameriška igralka Jennifer Aniston, ki jo mediji vse od zveze z Bradom Pittom uvrščajo med tiste, ki nikakor ne morejo najti prave ljubezni, je že mesece srečno zaljubljena v igralca Justina Therouxa.

Govori se o zaroki Jennifer Aniston

Lepa svetlolaska, ki ji je pred leti srce zlomil bivši mož Brad Pitt, ko jo je zapustil in začel razmerje z Angelino Jolie, je po dolgem času spet zaljubljena do ušes, in sicer v tri leta mlajšega igralca Justina Therouxa.

Par se je spoznal in zaljubil lansko jesen na snemanju filma Wonderlust. Čeprav je Jennifer nekaj časa poskušala skrivati razmerje pred mediji, se je hitro razvedelo, da je v Hollywoodu nov zvezdniški par.

Zaljubljenca sta se kot par začela v javnosti pojavljati v mesecu maju, ko so ju skupaj videvali tako v Los Angelesu kot New Yorku. Njuno razmerje je očitno na odlični poti, saj se Justin se je v zvezdničin losangeleški dom vselil le teden dni po tem, ko se je iz njunega skupnega doma izselilo njegovo nekdanje dekle Heidi.

Paparaci, ki se nenehno trudijo ujeti prelepo Jennifer z njenim novim izbrancem, pa so opazili, da zvezdnika na levih prstancih nosita podobna zlata prstana, zato so se že začela pojavljati ugibanja, ali sta morda zaročena. Parček zaenkrat govoric ni niti potrdil niti ovrgel.

Story, fotografije RedDot

Najbolj brano