Čokoladni smuti po receptu Jennifer Aniston: Ta močna sestavina ji pomaga ohranjati mladost in energijo v 50-ih letih

Ste med tistimi, ki jim smutiji nikakor ne gredo po grlu? Morda si premislite, če vam zaupamo, da je to najljubši smuti Jennifer Aniston, ki po vrhu vsega obljublja še omamno čokoladen okus in ohranja vaš mladosten videz. 

Čokoladni smuti po receptu Jennifer Aniston: Ta močna sestavina ji pomaga ohranjati mladost in energijo v 50-ih letih - Foto: Instagram

Jennifer Aniston je pri svojih 53-ih letih že dolgo sinonim za zdrav, mladosten in vsekakor odličen videz in ker nikakor ne moremo mimo njene mamljive podobe, na tem mestu razkrivamo, česa vse se poslužuje zvezdnica, da ji gre ohranjanje svojega videza tako dobro od rok. Zvezdnica je nekoč rada poudarila, da uporablja prehranska dopolnila, ki ji zagotavljajo negovan videz znotraj in zunaj, zdaj pa je odkrila še preprostejšo rešitev. Smuti! Lahko verjamete, da je res tako enostavno? Zvezdnica je namreč odkrila recept za odličen smuti, ki vsebuje polno čudežnih sestavin, med njimi tudi kolagen in potrebne beljakovine, Jennifer pa mu rada doda tudi mačji prah oz Maco. Jennifer je očitno velika ljubiteljica zgodovine, saj legenda pravi, da so že Inki svojim bojevnikom dajali prah mačje korenine, ki naj bi jim pomagala pri večanju moči in vzdržljivosti, danes pa se uporablja, ker zvišuje raven energije, uravnoveša hormone, pomaga pri stresu in pozitivno vpliva na libido. 

Ne spreglejte:

Nas je ideja o zdravem napitku, ki spominja na bogato čokoladno sladico, hkrati pa obljublja mladosten videz, navdušila. Če se tudi vam že cedijo sline, si oglejte, katere sestavine je uporabila Jennifer Aniston, da je iz svojega smutija naredila zdravo čokoladno sladico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine | Jar Of Lemons (@jar.of.lemons)

Čokoladni smuti: 
  • Dnevni odmerek kolagena v prahu 
  • Beljakovine v prahu (najbolje je, če so ti dodatki že z dodanim okusom čokolade)
  • Mandljevo mleko
  •  Cimet
  •  Maca
  • Kakav
  • Špinača

Aniston svojemu receptu včasih rada doda tudi banano, da je smuti še bolj hranljiv in kremast ali pa mu za dodatno osvežitev doda pest jagod. Nato sestavine zmešajte v blenderju, odvisno od gostote, ki jo želite dobiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ni skrivnost, da je 52-letna igralka zagovornica zdravega življenja, saj rada poudari, kako pomembno je vse, kar vnesemo v svoje telo. "Kar vnesemo v telo, lahko močno vpliva na naše razpoloženje, pomembno pa ni samo naše fizično zdravje, temveč moramo poskrbeti tudi za svoje duševno zdravje", trdi igralka. "Vedno sem se zavedala, kaj vnašam v svoje telo in kako skrbim zase. Moj cilj ni, da dobro izgledam v kavbojkah, za svoje zdravje sem vedno želela poskrbeti celostno, poskrbeti za zdravje kosti, zdravje in moč mišic, možganov," je povedala igralka.

Fotografije: Instagram/@jenniferaniston

Preberite še: Prepustite se užitkom in si oglejte najlepše kreacije modne znamke Alberta Ferretti na tednu mode v Milanu

Priporočamo tudi: Če želite pospešiti rast las in jih narediti gostejše, jih po umivanju spirajte s tem

Najbolj brano