5 razlogov, zakaj bi morali vsi uporabljati čistilnike oken!

Čiščenje steklenih površin marsikomu predstavlja neprijetno opravilo, ki se mu ni mogoče izogniti. Zagotovo pa si ga lahko olajšamo, če za to uporabimo ustrezne pripomočke, kot je čistilec oken.

Promocijsko sporočilo, 6. 12. 2022
5 razlogov, zakaj bi morali vsi uporabljati čistilnike oken! - Foto: promocijska fotografija

Čeprav so velike steklene površine vedno bolj priljubljene, pa je pot do bleščečega izgleda brez lis vse prej kot enostavna. Nasvetov o čiščenju oken je ogromno, vendar kaj kmalu ugotovimo, da je večina od njih nekoristnih – vse dokler za čiščenje oken ne začnemo uporabljati čistilnika oken. Preverite, zakaj.

Čistilnik oken je najboljša pot do popolne čistoče v vašem domu

Nemško podjetje Kärcher je pri nas poznano predvsem po visokotlačnih čistilnikih. Poleg tega pa nam ponuja tudi pestro ponudbo drugih čistilnih naprav, med katerimi so tudi čistilniki oken.

Gre za nekakšne sesalnike oken, s katerimi očistite okna brez neprijetnega kapljanja umazane vode in brez madežev.  

Za optimalen rezultat je ključnega pomena predpriprava. Na površino razpršite čistilno sredstvo in jo očistite, za kar lahko uporabite:

− klasično razpršilko s krpo iz mikrovlaken,
− dodatno razpršilko s krpo iz mikrovlaken in nastavljivim brisalcem,
− vibracijski baterijski brisalec.

Šele temu sledi uporaba čistilnika oken. S pritiskom na gumb in z dolgimi potegi le še posesate umazano vodo in vaša okna bodo sijoče čista.

Prednosti uporabe čistilnika oken

Čiščenje oken je z razlogom eno od najbolj neprijetnih opravil. Ne le, da je dolgotrajno, ampak smo po koncu čiščenje pogosto tudi nezadovoljni z rezultatom.

Pravo nasprotje pa predstavlja čiščenje s pomočjo čistilnika oken, saj ima s tega vidika ogromno prednosti:

● čiščenje oken je s čistilnikom oken 3-krat hitrejše kot ročno čiščenje s krpami;
● zahvaljujoč visoko kakovostni sesalni funkciji so okna popolnoma čista, brez lis in madežev;
● čistilec oken hitro in učinkovito sesa umazano vodo s površine, zato vam kapljanje vode ne dela nobenih težav;
● čistilec oken je vsestransko uporaben.

Čistilec za okna in vse gladke površine

Čeprav je marsikdo mnenja, da so čistilniki oken namenjeni le čiščenju oken, pa temu ni tako. Gre za večnamenske naprave, saj jih lahko uporabite praktično na vseh ravnih in gladkih površin v vašem domu.

Z njimi lahko:

- očistite vetrobransko steklo, tuš kabino, kuhalno ploščo, ogledala, keramične ploščice, steklene mize in delovne plošče;
- odstranite kondenz v kopalnici, ki se nabere po tuširanju;
- posesate razlite tekočine.  

5 razlogov, zakaj bi morali uporabljati Kärcher čistilec oken

Tisti, ki ste Kärcher čistilec oken že kdaj uporabljali zagotovo veste, da gre za čistilno napravo, ki ne bi smela manjkati v nobenem domu. Na tem mestu naj izpostavimo 5 razlogov, zakaj je temu tako: 

1. Kärcher čistilec oken prihrani veliko časa

Čiščenje s čistilnikom oken je izjemno hitro in učinkovito. Njegova preprosta uporaba in nadzor pripomoreta k temu, da je delo z njim izjemno enostavno, praktično in brez kakršnih koli zapletov. Z uporabo Kärcher čistilca oken boste imeli sedaj več časa zase in za svoje najbližje. 

2. Kärcher čistilec oken je učinkovita čistilna naprava

Kärcher čistilec oken je izjemno zmogljiv in hkrati inovativen, saj je Kärcher izumitelj brezžičnega čistilnika za okna. Rezultat tega so bleščeče čista okna brez lis in madežev.

3. Kärcher čistilec oken zagotavlja higiensko čiščenje 

Poslovite se od cele rolice papirnatih brisač in umazanih krp, saj boste od sedaj naprej za čiščenje oken potrebovali le dve stvari: Kärcher čistilec oken in razpršilko. Z njima je čiščenje izjemno elegantno in popolnoma brez stika z umazanijo. V eni roki držite razpršilko, v drugi čistilec oken in delo je opravljeno kot bi trenil. 

4. Kärcher čistilec oken je vsestransko uporaben

Ugotovili smo že, da je čistilec oken vsestransko uporabna naprava. Z njim ne boste čistili le oken, ampak vse gladke površine v vašem domu, kot so ploščice, tuš kabine, ogledala in še mnogo drugega. Poleg tega pa ga lahko uporabite tudi za sesanje razlitih tekočin in odstranjevanje odvečne vlage na oknih ali ogledalih.  

5. Kärcher čistilec oken odlikuje originalna kakovost

Nemško podjetje Kärcher je eno vodilnih na področju čistilne tehnike in neprestano stremi k temu, da nam njihove naprave olajšajo marsikatero hišno opravilo. Zmogljiva in inovativna tehnologija ter vrhunska kakovost so lastnosti, s katerimi se lahko pohvalijo tudi Kärcher čistilniki oken. Rezultat tega pa je popolno zadovoljstvo najbolj zahtevnih uporabnikov. 

Če se še vedno sprašujete, ali je čistilec oken prava naprava za vaš dom, je odgovor popolnoma jasen. Več kot očitno je, da je to vaš najboljši asistent, ki ga zlepa ne boste izpustili z rok.

Najbolj brano