3 njegove točke, ki jih je bolje pustiti pri miru!

Strogo prepovedano se je dotikati teh treh delov njegovega telesa!

3 njegove točke, ki jih je bolje pustiti pri miru! - Foto: Profimedia

Moški imajo številne erogene cone, zato se ti ne bo težko izogniti tem trem, ki jih je bolje pustiti pri miru.

Pivski trebuh

Povečini bi moški z veseljem imeli raven mišičast trebuh, če se seveda na račun tega ne bi bilo treba odpovedati hrani, ali pa naprezati z gimnastičnimi vajami. Če boste opazile, da je občutljiv na temo ljubkovalno rečeno pivskega trebuha, prste takoj stran. Ne izzivajte njegove načete samozavesti glede telesa.

Vas morda zanima tudi: TAKO boste v postelji dobili vso njegovo pozornost!

Redkejši lasje

V hipu, ko boste opazile, da partner redno tišči na glavo športno čepico in z njo prikriva izpadanje las in vse bolj opazno plešavost, ga ne božajte po glavi, ker ga to ne bo več vzburilo. Šele ko ga boste uspele prepričati, da se vam zdi njegova gladka lobanja seksi, se lahko podate tudi na to prepovedano območje.

Zadnja plat

Prenekateremu je všeč, da ga pošteno in strastno zagrabite za zadnjico, za večino pa je zadnja plat kočljiva zadeva. Zdi se, kot da gre za domeno moških, ki so vajeni otipavati ženske ritnice, svojih pa ne dajo radi na razpolago. Zato se najprej prepričajte, kako čuti vaš partner. Najprej previdno raziščite njegov križni del in se – če ne bo ugovarjal – postopoma spuščajte nižje. Če boste naletele na odpor, bo najbolje, da na njegovo zadnjico pozabite.

Vir: Cosmopolitan.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Za boljšo intimo preizkusita SINGAPURSKI POLJUB!

Priporočamo tudi: 3 zelo pogoste spolne težave (+kako jih rešiti)

Najbolj brano