Živahna spuščena pričeska

Lasje se poleti svobodno gibljejo – pričeska je naravna in ne toga. Za videz tega poletja je bistvena naravna bujnost las.

Lepota, 19. 6. 2013

1. KORAK: S srednje veliko okroglo krtačo začnite sušiti posamezne spodnje pramene las. Lase najprej posušite pri koreninah, da ustvarite volumen.

2. KORAK: Lase ovijte okrog krtače, da oblikujete koder. Počakajte, da se lasje ohladijo, saj bo koder tako dlje časa obstojen.

3. KORAK: Ko odstranjujete krtačo, lase zasukajte, da se naravno zavihajo.

4. KORAK: Ko skodrate spodnje lase, postopek ponovite še na zgornjih. Lase pred ušesi posušite proti obrazu,

5. KORAK: lase za ušesi pa proti zadnjemu delu glave.

6. KORAK: Kodre razrahljajte, da bo njihov videz bolj naraven, in pričesko popršite z lakom za lase, da ukrotite štrleče lase.

Najboljši nasvet Sally Brooks

Prameni, ki jih sušite, naj ne bodo premajhni, saj bi bila pričeska lahko videti nenaravna namesto sproščena. Pred oblikovanjem na lase nanesite peno in jih na hitro posušite, da odstranite večino vlage, preden uporabite krtačo. Na ta način boste pričesko lahko hitro oblikovali in jo ukrotili.

Sally je že trikrat osvojila naziv londonskega frizerja leta in je nedavno postala članica »Hall of Fame« britanskega združenja frizerjev. V svoji karieri je oblikovala pričeske za slavne modne oblikovalce, tudi za hišo Alexander McQueen, in redno sodeluje z revijami Elle, Cosmopolitan, Vogue ... Že od leta 2008 je mednarodna stilistka za znamko NIVEA.

Foto: NIVEA (posamezno fotografijo povečajte s klikom)

Najbolj brano