Za svojo kožo izberite le najboljše

Do lepe kože brez mozoljev lahko pridete s stalno in skrbno nego, zaščito v zimskih mesecih in s pravo kozmetiko. Katero? Za svojo kožo izberite le najboljšo!

Promocijsko sporočilo, 27. 2. 2012
Za svojo kožo izberite le najboljše - Foto: Shutterstock

Mozolj se lahko pojavi na vsaki od tisočih por na obrazu ali drugje na telesu. Nastane kot rezultat kopičenja roževinastih celic , bakterij in maščobe v lojnicah.

Na nastanek mozoljev vplivata tudi dednost in hormonsko neravnovesje.

Kako se znebiti nadležnih mozoljev?

Enostavno: z linijo izdelkov Cerin®, ki odpravlja mozolje od znotraj in od zunaj. Od znotraj jih odpravlja s kapsulami Cerin®, od zunaj pa s kozmetičnimi izdelki za nego problematične, aknaste kože.

Laktoferin je glavna učinkovina kapsul Cerin®.  Prepreči nastanek mozolja, saj s pravočasnim delovanjem in naravnimi učinkovinami prepreči vnetje kože.

Področja, ki so že vneta pa blaži in umirja. Laktoferin prodre v notranjost pore in »napade« bakterije, ki povzročajo vnetje.

Trojni učinek

Naravni beljakovinski kompleks z laktoferinom deluje s trojnim učinkom:

  • Protibakterijsko - zmanjšuje rast in razmnoževanje bakterij, ki povzročajo akne in mozolje.
  • Protivnetno - zmanjšuje in ublaži rdečino, ki spremlja nastanek aken in mozoljev.
  • Antioksidativno - pripomore k hitrejšemu obnavljanju poškodovanih delov kože.

Izboljšajte videz kože

Kapsule Cerin® poleg laktoferina vsebuje tudi druge učinkovine, ki izboljšujejo videz kože - ekstrakt divje vijolice, bioflavonoidi citrusov, ekstrakt njivske preslice ter kombinacija vitaminov (biotin, vitamin B2, vitamin A, vitamin B1) in mineralov (cink, baker). Vse te sestavine spodbujajo proces obnavljanja in razstrupljanja kožnih celic.

Razvajajte svojo kožo

Kozmetična linija Sensilab Cerin bo poskrbela za pravo nego aknaste in problematične kože.

Ne pozabite: pomembna je redna nega, zjutraj in zvečer, vsak dan! Ko se stanje kože izboljša, ne odnehajte, ampak z nego nadaljujte.

Sensilab - Cerin

Najbolj brano