Uspešno druženje z Lumeo

Po več kot mesecu dni druženja z Lumeo sem se je že popolnoma navadila. Postala je moja zanesljiva zaveznica v boju proti dlačicam. Uporaba aparata IPL je postala del moje rutine, podobno kot si vsak teden obraz razvajam z masko.

Promocijsko sporočilo, 29. 5. 2013
Uspešno druženje z Lumeo

Na koledarju sem si vsako drugo soboto označila z besedo Lumea, a mi ga sploh ni bilo treba spremljati. Vedela sem, kdaj je minilo 14 dni in je spet čas za uporabo. Veliko žensk se spopada z vraščenimi dlačicami, ki so lahko zelo nadležne. Včasih celo tako, da je potreben obisk pri zdravniku.

Priznam, da me je pred uporabo skrbelo, kako uporaba tehnologije IPL vpliva na vraščenost dlačic. Čeprav je na predstavitvi Lumee dermatologinja dr. med. Mateja Lisjak povedala, da uporaba aparata ne povzroča vraščenih dlak, sem se želela prepričati na lastne oči in kožo. Ko po številnih tretmajih nisem opazila niti ene vraščene dlake, sem bila prijetno presenečena in pomirjena. Že po tretjem tretmaju sem opazila, da na nekaterih predelih dlačice sploh ne zrastejo nazaj. In čeprav sem vedela, da po četrti ali peti uporabi dlačic kar nekaj časa ne bom videla, sem bila navdušena, ko je koža iz dneva v dan ostajala gladka in nežna.

                                                                                                          Besedilo: Meta Kač

Najbolj brano