Želite izgledati mlajše? Te 3 pričeske imajo neverjeten učinek proti staranju

 
Pametna izbira pričeske vas lahko pomladi tudi do 10 let.

Želite izgledati mlajše? Te 3 pričeske imajo neverjeten učinek proti staranju - Foto: Instagram

Leta prinesejo marsikaj. Občutek imamo, da čas hitreje teče, da se čez noč postaramo, brez možnosti obdelave in procesiranja vsega, kar se dogaja v nas in zunaj nas. A ne obupajte in ne skrbite, s tem ni nič narobe, saj so spremembe sestavni del življenja.

V preteklem letu bi načeloma lahko imeli nekaj več časa zase, a tempo življenja, ki nas je obdal, je bil tako hiter in močan, da smo enostavno pozabili na skrb zase. Pozabili smo tudi na svoje lase in zdaj, ko spet imamo možnost obiska frizerja, ko nam je spet vse na voljo, si želimo takojšnje spremembe. Sprememba pričeska ima že dolgo simbolni pomen, ni le sprememba frizure, je začetek nekaj novega, je nov svež začetek. In kdaj je najboljši čas za spremembo pričeske? Ni boljšega trenutka, kot je novo leto. Dobro izbrana in premišljena pričeska lahko spremeni naš izraz, ga pomladi, osveži, posodobi in nas oplemeniti z najboljšo verzije sebe.

Posvetovali smo se s frizerji in raziskovali, katere so tiste pričeske, ki delujejo proti staranju in nam dajejo samozavest.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Ne spreglejte:

Prvi in ​​osnovni nasvet je, da pred odhodom k frizerju ocenite svoje lase, kako zdravi so in kaj od vaših želja bi pravzaprav prenesli. 

Ne glede na to, ali imate ravne, goste, tanke ali kodraste lase, jih morate pravilno vzdrževati in uporabljati balzam, ki izboljša njihovo kakovost in ne pozabite na produkte, ki vaše lase zaščitijo pred vročino.

Oglejte si spodnje nasvete za oblikovanje pričeske in se seznanite kar s tremi videzi, s katerimi boste v hipu kot prerojeni. 

1. Srednja dolžina

Želimo se izogniti mitu, da starejši ko postajamo, krajši morajo biti naši lasje. Če ste ena izmed tistih srečnic, ki ima dolge, bujne in zdrave lase, jih ne nikar ne krajšajte, le poskrbite za njihovo pravilno nego. Vendar pa je srednja dolžina tisto, kar zares ustreza večini ljudi, v kateri koli starosti. Poskusite z lasmi tik nad ali pod rameni, pomagali bodo poudariti poteze vašega obraza in podaljšali vrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

2. Frufru in prameni okoli obraza in oči

Za takojšnjo spremembo si postrizite frufru in se pridružite trendu, ki je veljal v 70-ih letih. Frufru ima izjemno moč, da pomladi obraz, ga osveži in mu nakloni tako potrebno svežino in milino.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite muse (@petitemuse_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mette (@msorrig)

3. Kratki, a bujni lasje

Že samo dejstvo, da ste naredili drastično spremembo vaše pričeske, vam bo omogočilo, da boste videti popolnoma sveži, drugačni ter pripravljeni na nove začetke. Saj veste, kako pravijo, nova pričeska, nova energija. Nova pričeska vam bo pomagala izraziti vaš mladostni duh in energijo. Obraz bo s kratkimi lasmi v ospredju, zato bodite pozorni na eleganten make-up in poudarjanje najljubših delov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N N I J O R (@annijor)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TraysLounge (@trayslounge)

Fotografije: Instagram/@aninebing 

Preberite še: Škornji: 5 napak, ki jih ne smete naredite, če ste manjše postave

Preberite tudi: Timothee Chalamet je dopolnil 26 let - to so njegovi najlepši stajlingi do sedaj

Najbolj brano