Vrača se ta priljubljena pričeska iz 90-ih let: Navdih poiščite pri pričeskah zvezdnic, ki vodijo v trendu

Predstavljamo vam nekaj pričesk za ravne lase, za katere ne boste mogli trditi, da so dolgočasne ali preprosto že prevečkrat videne. 

Vrača se ta priljubljena pričeska iz 90-ih let: Navdih poiščite pri pričeskah zvezdnic, ki vodijo v trendu - Foto: Instagram

Velja nenapisano pravilo, ki se ga dame rade držimo, in sicer, da s svojimi lasmi nikoli zares nismo zadovoljne. Če so naši lasje ravni, strmimo k bujnim kodrastim pričeskam in obratno. Vedno hrepenimo po stvareh, s katerimi nas mati narava žal ni obdarila. Pa vseeno naj poudarimo, da imajo tako ravni kot kodrasti lasje svoje prednosti in slabosti. Prav tako pa eni in drugi nudijo obilico možnosti za igranje in ustvarjanje čudovitih pričesk.

Ravni lasje so hitro lahko videti tanki in brez volumna, če jim ne namenimo dodatne nehe pri sušenju. Da le ti izgledajo kar se da svilnati in gladki, pa je potrebno na konice las nanesti veliko seruma, ki naše lase zglasi in jim povrne tako potrebni lesk in sijaj. Vendar ne glede na vse, ne pozabimo, ravni lasje so vedno v trendu. 

Ne spreglejte:

Za tiste, ki si želite ustvariti videz super gladkih las, investirajte v odličen likalnik za lase, morda celo parni, ki se ujema s teksturo in dolžino vaših las. Če si frizuro radi uredite kar doma s pomočjo sušilca za lase, strokovnjaki svetujejo, da se odločite za dobro krtačo za oblikovanje las. Pomembno je le, da z lahkoto dosežete elegantne, ravne lase.

Ne pozabite, da je pršilo za toplotno zaščito las neizogibno sredstvo, saj je ena glavnih stvari, ki jo frizerji priporočajo svojim strankam. Se sprašujete zakaj? Ker ne le preprečuje poškodbe in omogoča rast las, ampak tudi pomaga ohranjati barvo – poskrbi, da so lasje videti zdravi in ​​sveži do naslednjega obiska frizerja.

Za najboljše rezultate poskusite s kremo za sušenje las, ki bo vaše lase zaščitila pred visoko vročino, hkrati pa preprečila morebitno kodranje zaradi vlage.

Zdaj je čas, da navdih za ravne lase poiščete pri zvezdnicah: od ultra natančno ravnih las Kim Kardashian, do prečudovitih ravnih las Naomi Campbell in seveda ravnih paž pričesk, ki bodo dokazale, da ravni lasje niso nujno dolgočasni. Zelo pomembna je tudi delitev prečke las – tista ob strani bo vedno videti bolj elegantna kot tista na sredini, med tem, ko prečka na sredini vsekakor izgleda bolj šik. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAIR BY SWALHA (@hairbyswalha)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Fotografije: Instagram/@oliviapalermo 

Preberite še: Sofia Vergara obožuje to torbico, ki je odličen investicijski kos

Preberite tudi: Angelina Jolie nosila popolne črne gležnjarje in torbico, kot smo jih oboževali pred petnajstimi leti

Najbolj brano