Sofia Vergara obožuje to torbico, ki je odličen investicijski kos

Sofia Vergara prisega na torbico znamke Saint Laurent.

Sofia Vergara obožuje to torbico, ki je odličen investicijski kos - Foto: Profimedia

Sofia Vergara pri svojih modnih odločitvah ostaja klasična in premišljena, v dnevnih stajlingih pa prisega predvsem na osnovne kose preverjene kakovosti, ki jih rada popestri s kakovostnimi modnimi dodatki. V zadnjem času obožuje predvsem torbico, ki spada med modne klasike - torbico Lou Lou znamke Saint Laurent.

Preberite tudi: Niste prepričani, da bi vam pristajal frufru? To je 9 trikov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi

Sofia Vergara svojo Lou Lou torbico kombinira s sproščenimi oblačili za vsak dan in s tem stajlingu doda piko na i. Torbica je v takšnem modelu na voljo v štirih velikostih in več različicah usnja - prešitem, "puffer" in semišu s puhastimi dodatki. Sofia Vergara je izbrala klasično različico v prešitem usnju, črni barvi in največji velikosti.

Mnogi torbico Lou Lou uvrščajo med popolne modne investicijske kose. Torbica že leta ostaja med stalnimi kosi v kolekcijah hiše Saint Laurent. Poleg tega je že po otipu moč prepoznati kakovost materiala. Je vsestranski kos, ki ga glede na velikost lahko prilagajamo stajlingom za različne priložnosti. Je torbica, ki pooseblja popolno razmerje med ceno, kakovostjo, dizajnom in uporabnostjo. 

Kje kupiti?

Saint Laurent, cena: 1990 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na superge, ti čevlji za vsak dan jih bodo kmalu zamenjali (+kje kupiti)

Priporočamo tudi: Madonnina hči Lourdes z uporniškim slogom stopa po maminih stopinjah

Najbolj brano