Kate Middleton še nikoli ni imela tako dolgih las. Je to njena najlepša pričeska?

Kate Middleton je prava lepotna ikona. Z vsako svojo pojavo nas znova navduši. Tokrat nas je osupnila s svojimi dolgimi lasmi.

Kate Middleton še nikoli ni imela tako dolgih las. Je to njena najlepša pričeska? - Foto: Profimedia

V začetku tega meseca so Kate Middleton opazili, kako prihaja v Westminster Abbey v Londonu, da bi posnela skrivnostni koncert božičnih pesmi. Kasneje je bilo razkrito, da je posebno televizijko oddajo vodila sama vojvodinja Cambriška kot poklon delavcem, skrbnikom in prostovoljcem skupnosti, ki so pomagali drugim v času pandemije, kot so jo napovedali z očarljivim napovednikom, v katerem je Kate Middleton nosila čudovito praznično jopico Miu Miu.

Na božični večer pa je bila premiera Royal Carols: Together At Christmas na britanski televizijski postaji ITV – in z nepričakovanim presenečenjem.

V okviru koncerta je Kate Middleton prvič javno predstavila svoje pianistične sposobnosti: strast iz otroštva, ki jo je ponovno obudila med lansko karanteno. Spremljala je škotskega kantavtorja Toma Walkerja pri izvedbi njegove pesmi "For Those Who Can't Be Here", potem ko sta se prvič srečala na dobrodelni prireditvi oktobra in je bila vojvodinja navdušena nad njegovim talentom. V zasedbi so bile tudi Leona Lewis, Ellie Goulding – ki je igrala na Katini poročni pogostitvi leta 2011 – in zbor Westminster Abbey, ki je izvajal izbor božičnih pesmi.

"Glasba je bila zame tako pomembna med pandemijo in mislim, da je bila za mnoge ljudi," je med bogoslužjem dejala vojvodinja. "Predvsem pa gre za praznovanje dobre volje, dejanj prijaznosti, ljubezni, empatije in sočutja, da bi ljudem pomagali prebroditi te težke čase."

Za predstavo, ki je bila posneta v začetku tega meseca, na dan pred bogoslužjem v strogi tajnosti v kapeli v Westminster Abbey, je Kate Middleton nosila elegantno škrlatno obleko s plaščem Catherine Walker z detajlom pentlje v kombinaciji z njenimi ljubimi petami Gianvito Rossi v ujemajočem se odtenku rdeče. Razkrila pa je tudi zelo dolge skodrane lase. Je sploh že imela kdaj tako dolge lase?

Kate Middleton je s svojim elegantnim in brezčasnim stilom marsikomu vzornica. Pogosto naredi pravo senzacijo s svojimi pričeskami, ki so vedno brezhibne. A največ pozornosti je pritegnila njena pričeska iz leta 2015 z dolgim frufrujem.

Se še spomnite njene kratke pričeske iz leta 2017?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 modnih superg po ugodni ceni, ki so vredni vašega nakupa

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, imajo v ljubezni previsoka pričakovanja

Najbolj brano