To je pričeska, ki jo imajo trenutno vse, a tej igralki zagotovo najbolje pristaja

Kraljica boemskega šika ima odlično pričesko za zimsko sezono.

To je pričeska, ki jo imajo trenutno vse, a tej igralki zagotovo najbolje pristaja - Foto: Profimedia

Sienna Miller že desetletja daje zgled, kako naj bi izgledali popolni kodri kot s plaže: popolnoma brezskrbno razmršeni kodri dajejo pridih brezhibnosti brezhibnim dizajnerskim stajlingom. A tudi Sienna je potrebovala spremembo, zato je svoj videz osvežila z novo, krajšo pričesko.

Ne spreglejte:

Lase si je postrigla na daljši bob in obraz uokvirila s frufrujem v stilu sedemdesetih. Zaznamuje jo svetleč blond ton, ki je Siennin zaščitni znak. Kako praktična in hvaležna je ta pričeska, je pokazala tako, da jo je nosila v ravni in valoviti različici: ravna za dnevni videz in valovita za večer na Guccijevi modni reviji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Young (@kateyoung)

Ta pričeska pristaja tako ljudem z gostimi kot tistimi z redkimi lasmi, morda je to popolna oblika za tiste z neukrotljivimi lasmi, kjer se bodo razmršeni prameni prilegali v sproščen videz.

Priljubljenost kratkega paža ne kaže znakov pojenjanja in bo gotovo ostal tudi naslednjo zimo. Ta pričeska je priljubljena zaradi svoje vsestranskosti in zaradi vzdrževanja, ki ni prav nič zahtevno. Z valovitim stilom in kodri, teksturirani in naravni ali v popolni gladki različici, ima paž veliko prednost, da poudari kateri koli tip obraza, če je prilagojen z resicami in frufrujem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na prešite jakne, zvezdnice ta hip obožujejo ta model

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je s to trendno novo pričesko videti 20 let mlajša

Najbolj brano