To je brezhibna pričeska za ženske nad 60 let, če si puščate sive lase

Nova fotografija Caroline monaške razkriva njene sive lase v kratkem pažu, trendni jesenski pričeski.

To je brezhibna pričeska za ženske nad 60 let, če si puščate sive lase - Foto: Profimedia

Caroline monaška je svojo lepoto in šarm zagotovo podedovala od svoje mame Grace Kelly. Pred kratkim se je udeležila mednarodnega tekmovanja za šopke v Monaku in očarala vse s svojim brezhibnim lepotnim videzom, za katerega je značilen le kanček ličil, ki se ujemajo z njeno zdaj ikonično pričesko s prečko po strani v odtenkih bele in bež. Pomirjena s svojo starostjo in samozavestna ter spokojna, je monaška princesa prvakinja gibanja sprejetja svojih naravnih sivih las.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Ne spreglejte:

Rutina za vzdrževanjebelih ali sivih las, kot jih ima Caroline monaška

Snežno bel ali srebrno siv videz nas osvobodi barvanja in osvežitve pramenov na nekaj tednov, vendar ne pozabite, da zahteva uporabo posebnih izdelkov, celo profesionalnih linij. Za vzdrževanje belih ali sivih las je pomembno, da vsaj vsakih 15 dni uporabimo šampon, ki ubija rumenkast odtenek, da nevtraliziramo neželene tople tone. Zahvaljujoč dodatku vijoličnih pigmentov in antioksidantne učinkovine, tak izdelek ne samo očisti, ampak tudi in predvsem ohranja kromatični sijaj.

Nadaljnji nasvet: ne pozabite, da pred oblikovanjem in sušenjem zelo dobro navlažite bele ali sive lase. Ker je siv ali bel las zelo porozen, je idealno, da jih tik pred uporabo sušilnika za lase, likalnika ali kodralnika popršite s toplotno zaščitnim in vlažilnim proizvodom po celotni dolžini las.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modne revije napovedujejo vrnitev teh ženstvenih čevljev. Poglejte, kako jih bomo nosili pomladi

Priporočamo tudi: Kate Middleton nosila te sporne hlače z največjim trendom jakne te jeseni

Najbolj brano