Jennifer Lopez je s to trendno novo pričesko videti 20 let mlajša

7. 11. 2021
Jennifer Lopez je s to trendno novo pričesko videti 20 let mlajša (foto: Profimedia)
Profimedia

J-Lo to ikonično pričesko iz 90-ih posodablja s stilom in dokazuje, da starost ni ovira, da bi se zabavali s svojimi lasmi.

Ta retro pričeska je zagotovo priljubljena pri zvezdnicah. Po Hailey Bieber, Kim Kardashian in Ariani Grande je na vrsti Jennifer Lopez, da preizkusi slavno pričesko iz 90-ih. Ta ikonična pričeska iz našega otroštva je bila v zadnjih sezonah elegantno posodobljena in je osvojila slavne osebnosti vseh generacij.

Ne spreglejte:

Dokaz je, da je Jennifer Lopez to pričesko pred kratkim nosila na zabavi "Rock and Roll Hall of Fame". 52-letna pevka se je pojavila z videzom naravnost iz 90-ih. Nosila je svetleč modrček s črno čipko znamke, črne hlače, ki spominjajo na trenirko in črn suknjič. Svoj stajling je dopolnila z dvema čopkoma na vsaki strani, ostale lase pa je imela spuščene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J-Lo drzna tudi s kontroverznim trendom retro ličenja

To ni edini retro lepotni trend, ki ga je Jennifer Lopez obudila tisto noč! Pevka je s temnejšo črto za ustnice obrobila svoje ustnice, s čimer je posnemala ta slavni make-up, ki ima slab sloves že od konca 90. let.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tanja Ribič obožuje modne kose v tej barvi - uganete, kateri?

Priporočamo tudi: Pozabite na temne barve in poglejte, kako to jesen nositi svetla oblačila