Verjemite svojim očem, privlačne obline so spet v modi: 15 legendarnih lepotic, ki so s postavo peščene ure pritegnile pozornost

3. 12. 2022

Raquel Welch, Sofia Vergara, Sophia Loren so le nekatere od slavnih žensk, ki so ponosne na svoje obline in telesa peščene ure. Te dame rade izbirajo oblačila, natančneje obleke, ki maksimalno poudarijo proporce in ženstveno postavo. V fotogaleriji si oglejte 15 slavnih dam z najlepšo postavo peščene ure vseh časov.

1 / 16
Profimedia

V fotogaleriji smo izbrali 15 slavnih dam z najlepšo postavo peščene ure vseh časov.

Pri obliki peščene ure so prsi in boki enakih ali skoraj enakih proporcev, pas pa ozek. Zaradi izrazite obline v predelu bokov in prsi velja takšno telo za najbolj ženstveno in čutno.

Zato ne preseneča, da Marilyn Monroe s svojo postavo peščene ure še vedno velja za eno najprivlačnejših igralk vseh časov. Tudi igralske dive od Jayne Mansfield do Brigitte Bardot so imele ozek pas ter poudarjene boke in oprsje.

S svojo postavo peščene ure veliko pozornosti pritegnejo tudi slavne pevke, kot sta Jennifer Lopez in Beyonce, ki vedno izbirata oblačila, ki poudarjajo njihove ženstvene adute. Oglejte si 15 slavnih dam z najlepšo postavo peščene ure.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Nič več nočnih obiskov hladilnika in čustvenega prehranjevanja: S temi načini se poslovite od slabih navad, ki ovirajo vaš proces hujšanja in se v kratkem času znebite kilogramov

Priporočamo tudi:Pozabite na klasičen suknjič, modna dekleta so ga to sezono zamenjala za to ženstveno jakno

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk